pendik escort bayan
ak

Bahşılı Belediyesinin Çalışmaları

28.11.2016 - 09:53, Güncelleme: 28.11.2016 - 09:53
 

Bahşılı Belediyesinin Çalışmaları

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, ilçede yenilenen su şebeke çalışmalarını inceledi.Uyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, ilçede yenilenen su şebeke çalışmalarını inceledi.Uyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediyenin büyük gayretleriyle tamamlanan altyapı su şebekelerinin tamamlandığı söyledi.Yeşilköy ve Doğanay mahallerindeki su kuyularının yeni ana depolara aktarımını sağlamak için döşenen büyük borulardaki bağlantı sisteminin tamamlandığını belirten Uyar, "Yarınden itibaren depoların dolum işlemi yapılıp artık yeni hatlara su basılacak ve ilçe içi komple kontrolden geçecek. Çalışmaların devam ettiği bir yıla yakın dönemde halkımızın bize gösterdiği anlayıştan ötürü çok teşekkür ederiz. Artık su sorunu kalmayacak. İlçe halkı, Kırıkkale ve ilçelerinin en ucuz suyunu kullanmaya devam edecekler." diye konuştu.Uyar, kilit parke çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu ifade ederek, hizmette sınırın olmadığını ve hizmetlerine devam edeceğini kaydetti.
KIRIKKALE (AA) - Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, ilçede yenilenen su şebeke çalışmalarını inceledi.Uyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, ilçede yenilenen su şebeke çalışmalarını inceledi.

Uyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediyenin büyük gayretleriyle tamamlanan altyapı su şebekelerinin tamamlandığı söyledi.

Yeşilköy ve Doğanay mahallerindeki su kuyularının yeni ana depolara aktarımını sağlamak için döşenen büyük borulardaki bağlantı sisteminin tamamlandığını belirten Uyar, "Yarınden itibaren depoların dolum işlemi yapılıp artık yeni hatlara su basılacak ve ilçe içi komple kontrolden geçecek. Çalışmaların devam ettiği bir yıla yakın dönemde halkımızın bize gösterdiği anlayıştan ötürü çok teşekkür ederiz. Artık su sorunu kalmayacak. İlçe halkı, Kırıkkale ve ilçelerinin en ucuz suyunu kullanmaya devam edecekler." diye konuştu.

Uyar, kilit parke çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu ifade ederek, hizmette sınırın olmadığını ve hizmetlerine devam edeceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.