pendik escort bayan
ak

Bahşili Belediye Başkanı Uyar'dan Kadir Gecesi Armağanı

10.06.2018 - 21:43, Güncelleme: 10.06.2018 - 21:43
 

Bahşili Belediye Başkanı Uyar'dan Kadir Gecesi Armağanı

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Kadir Gecesi dolayısıyla ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, dua kitabı dağıttı.Uyar, Kadir...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Kadir Gecesi dolayısıyla ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, dua kitabı dağıttı.Uyar, Kadir Gecesi dolayısıyla ilçeye bağlı köyleri ziyaret etti. Ziyaretlerinde köy halkına dua kitapları dağıtan Uyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşlardan güzel tepkiler aldıklarını ifade ederek, "Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'in indirildiği ve bin aydan daha hayırlı olan bu gece hürmetine Yüce Allah dirliğimizi ve birliğimizi daim etsin. Allah ibadetlerimizi kabul etsin." dedi.
KIRIKKALE (AA) - Bahşili Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Kadir Gecesi dolayısıyla ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, dua kitabı dağıttı.Uyar, Kadir...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Kadir Gecesi dolayısıyla ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, dua kitabı dağıttı.

Uyar, Kadir Gecesi dolayısıyla ilçeye bağlı köyleri ziyaret etti.

Ziyaretlerinde köy halkına dua kitapları dağıtan Uyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşlardan güzel tepkiler aldıklarını ifade ederek, "Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'in indirildiği ve bin aydan daha hayırlı olan bu gece hürmetine Yüce Allah dirliğimizi ve birliğimizi daim etsin. Allah ibadetlerimizi kabul etsin." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.