pendik escort bayan
ak

Bahreyn Sağlık Bakanlığından Erü'ye Ziyaret

Yaşam 19.10.2017 - 17:28, Güncelleme: 19.10.2017 - 17:28
 

Bahreyn Sağlık Bakanlığından Erü'ye Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Bahreyn Sağlık Bakanlığından 2 ayrı heyet, Erciyes Üniversitesini (ERÜ) ziyaret etti.ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Erciyes...

KAYSERİ (AA) - Bahreyn Sağlık Bakanlığından 2 ayrı heyet, Erciyes Üniversitesini (ERÜ) ziyaret etti.ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Erciyes Üniversitesi ile Bahreyn Krallığı King Hamad Üniversitesi arasında geçen yıl imzalanan işbirliği ve iyi niyet protokolü çerçevesinde Bahreyn'den Erciyes Üniversitesi Hastanelerine hasta transferi ve Bahreyn sağlık personeline yönelik eğitim çalışmaları devam ederken, Bahreyn Sağlık Bakanlığından iki ayrı heyet, Erciyes Üniversitesini ziyarete geldi.4 kişiden oluşan Bahreyn heyeti, Erciyes Üniversitesinde ilk olarak Başhekim Prof. Dr. Kudret Doğru'yu ziyaret etti. Heyet, daha sonra Erciyes Üniversitesi Hastanelerinde tedavi gören Bahreynli hastaları ve Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven'i makamında ziyaret etti. Rektörlük ziyaretinde tıp öğrencileri, uzmanlık dalları ile ilgili olarak heyetle görüş alışverişinde bulundu.Öte yandan, Bahreyn King Hamad Üniversite Hastanesi CEO Yardımcısı Dr. Khalid ve Dr. Suha'nın başkanlık ettiği bir diğer heyette Erciyes Üniversitesi Kemik İliği Nakli Merkezi ve laboratuvarlarını gezdi.Bu ziyarette de Bahreyn'e kurulacak Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi için karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
KAYSERİ (AA) - Bahreyn Sağlık Bakanlığından 2 ayrı heyet, Erciyes Üniversitesini (ERÜ) ziyaret etti.ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Erciyes...

KAYSERİ (AA) - Bahreyn Sağlık Bakanlığından 2 ayrı heyet, Erciyes Üniversitesini (ERÜ) ziyaret etti.

ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Erciyes Üniversitesi ile Bahreyn Krallığı King Hamad Üniversitesi arasında geçen yıl imzalanan işbirliği ve iyi niyet protokolü çerçevesinde Bahreyn'den Erciyes Üniversitesi Hastanelerine hasta transferi ve Bahreyn sağlık personeline yönelik eğitim çalışmaları devam ederken, Bahreyn Sağlık Bakanlığından iki ayrı heyet, Erciyes Üniversitesini ziyarete geldi.

4 kişiden oluşan Bahreyn heyeti, Erciyes Üniversitesinde ilk olarak Başhekim Prof. Dr. Kudret Doğru'yu ziyaret etti.

Heyet, daha sonra Erciyes Üniversitesi Hastanelerinde tedavi gören Bahreynli hastaları ve Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven'i makamında ziyaret etti.

Rektörlük ziyaretinde tıp öğrencileri, uzmanlık dalları ile ilgili olarak heyetle görüş alışverişinde bulundu.

Öte yandan, Bahreyn King Hamad Üniversite Hastanesi CEO Yardımcısı Dr. Khalid ve Dr. Suha'nın başkanlık ettiği bir diğer heyette Erciyes Üniversitesi Kemik İliği Nakli Merkezi ve laboratuvarlarını gezdi.

Bu ziyarette de Bahreyn'e kurulacak Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi için karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.