pendik escort bayan
ak

“Bahçem Şen Gönlüm Şen” Etkinliği Gerçekleştirildi

Kültür-Sanat 02.06.2016 - 22:13, Güncelleme: 02.06.2016 - 22:13
 

“Bahçem Şen Gönlüm Şen” Etkinliği Gerçekleştirildi

Sivas Muzaffer Sarısözen Ortaokulu’nda, “Bahçem Şen Gönlüm Şen” yenilikçilik projesinin tanıtımı, sergiler ve kermesi kapsayan yılsonu etkinliği gerçekleştirildi.

Sivas Muzaffer Sarısözen Ortaokulu’nda, “Bahçem Şen Gönlüm Şen” yenilikçilik projesinin tanıtımı, sergiler ve kermesi kapsayan yılsonu etkinliği gerçekleştirildi.  Okul bahçesindeki etkinliklere Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Tan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celal Karahan, Şube Müdürleri Mücahit Gül ve Fahrettin Bülbül ile okul müdürleri, öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı. TEOG BİRİNCİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ Okul Müdür Vekili Halis Bacak’ın selamlama konuşması ile başlayan programda, daha sonra dönem içindeki başarı ve faaliyetlerinden dolayı öğretmen ve öğrenciler için ödül töreni gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Tan, birinci dönem yapılan TEOG sınavında okul birincisi olan Gökçe Bengüsu Çubukçu ve ikinci dönem yapılan TEOG sınavında kesin olmayan sonuçlara göre 120 soruyu doğru cevaplayarak okul birincisi ve Türkiye Birincisi olan Rümeysa Akkaş’ı tebrik ederek altınla ödüllendirdi. Okul bittiği için üzülen ve gözleri dolan Rümeysa Akkaş’ı teselli eden Tan, “kızımız okul bitiyor diye üzülüyor. Kendisi okuluna çok bağlı bir öğrenciymiş. Bu nedenle ağlıyor. Kızımız, TEOG’ta 120’de 120 yapmış. Ben kendisini ve öğretmenlerini başarılarından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ BEKLİYORUZ Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celal Karahan ise “Bahçem Şen Gönlüm” projesinde emeği geçen Görsel Sanatlar Öğretmeni Hatice Çiltaş Altan’a plaket ve çiçek takdim etti. Burada kısa bir selamlama konuşması yapan Karahan, “Geçen yıl “Eğitimde Sivasi Hareketi” projemiz Türkiye birincisi oldu. Geçen yıl okullarımızdan yeterli düzeyde başvuru elde edememiştik. Bu sene 200’ün üzerinde yenilikçilik ödülleri proje başvurumuz var. İnşallah hocamızın yaptığı proje Türkiye birincisi olur. Okullarımızdan inşallah bütün dallarda Türkiye birinciliği elde ederiz. Ayrıca geçen yıl ilimizde TÜBİTAK projelerinde 25 başvurumuz vardı. Bu yıl bilim fuarları başvuru sayısı 90’a çıktı. 90 okulumuzda proje yapıyoruz. Bu şu anlama geliyor. Her okulumuz TÜBİTAK projelerinde 5 bin lira ile destekleniyor. İlimizde bulunun toplamdaki katkısı 500 bin lira.” İfadelerini kullandı.Daha sonra ise Okul Müdür Vekili Halis Bacak tarafından, maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen Sivas Motosiklet Kulübü üyelerine plaket takdim edildi. Ödül töreninin ardından Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Tan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celal Karahan, Şube Müdürleri  Mücahit Gül ve Fahrettin Bülbül ile birlikte bilim fuarı ve sergi açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından sergi ve bilim fuarını gezen Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Tan ve beraberindekiler, öğrenci ve öğretmenlerden sergi ve fuarda yer alan proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.Program, Kermes açılışı, Türk Halk Müziği Dinletisi, oyun ve yarışmalar ile Sivas Motosiklet Kulübü’nün tanıtımı ile sona erdi. – Sivas 
Sivas Muzaffer Sarısözen Ortaokulu’nda, “Bahçem Şen Gönlüm Şen” yenilikçilik projesinin tanıtımı, sergiler ve kermesi kapsayan yılsonu etkinliği gerçekleştirildi.

Sivas Muzaffer Sarısözen Ortaokulu’nda, “Bahçem Şen Gönlüm Şen” yenilikçilik projesinin tanıtımı, sergiler ve kermesi kapsayan yılsonu etkinliği gerçekleştirildi.

 

 Okul bahçesindeki etkinliklere Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Tan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celal Karahan, Şube Müdürleri Mücahit Gül ve Fahrettin Bülbül ile okul müdürleri, öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı.

 

TEOG BİRİNCİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Okul Müdür Vekili Halis Bacak’ın selamlama konuşması ile başlayan programda, daha sonra dönem içindeki başarı ve faaliyetlerinden dolayı öğretmen ve öğrenciler için ödül töreni gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Tan, birinci dönem yapılan TEOG sınavında okul birincisi olan Gökçe Bengüsu Çubukçu ve ikinci dönem yapılan TEOG sınavında kesin olmayan sonuçlara göre 120 soruyu doğru cevaplayarak okul birincisi ve Türkiye Birincisi olan Rümeysa Akkaş’ı tebrik ederek altınla ödüllendirdi. Okul bittiği için üzülen ve gözleri dolan Rümeysa Akkaş’ı teselli eden Tan, “kızımız okul bitiyor diye üzülüyor. Kendisi okuluna çok bağlı bir öğrenciymiş. Bu nedenle ağlıyor. Kızımız, TEOG’ta 120’de 120 yapmış. Ben kendisini ve öğretmenlerini başarılarından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ BEKLİYORUZ

 

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celal Karahan ise “Bahçem Şen Gönlüm” projesinde emeği geçen Görsel Sanatlar Öğretmeni Hatice Çiltaş Altan’a plaket ve çiçek takdim etti. Burada kısa bir selamlama konuşması yapan Karahan, “Geçen yıl “Eğitimde Sivasi Hareketi” projemiz Türkiye birincisi oldu. Geçen yıl okullarımızdan yeterli düzeyde başvuru elde edememiştik. Bu sene 200’ün üzerinde yenilikçilik ödülleri proje başvurumuz var. İnşallah hocamızın yaptığı proje Türkiye birincisi olur. Okullarımızdan inşallah bütün dallarda Türkiye birinciliği elde ederiz. Ayrıca geçen yıl ilimizde TÜBİTAK projelerinde 25 başvurumuz vardı. Bu yıl bilim fuarları başvuru sayısı 90’a çıktı. 90 okulumuzda proje yapıyoruz. Bu şu anlama geliyor. Her okulumuz TÜBİTAK projelerinde 5 bin lira ile destekleniyor. İlimizde bulunun toplamdaki katkısı 500 bin lira.” İfadelerini kullandı.

Daha sonra ise Okul Müdür Vekili Halis Bacak tarafından, maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen Sivas Motosiklet Kulübü üyelerine plaket takdim edildi. Ödül töreninin ardından Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Tan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celal Karahan, Şube Müdürleri  Mücahit Gül ve Fahrettin Bülbül ile birlikte bilim fuarı ve sergi açılışını gerçekleştirdi.

 

Açılışın ardından sergi ve bilim fuarını gezen Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Tan ve beraberindekiler, öğrenci ve öğretmenlerden sergi ve fuarda yer alan proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Program, Kermes açılışı, Türk Halk Müziği Dinletisi, oyun ve yarışmalar ile Sivas Motosiklet Kulübü’nün tanıtımı ile sona erdi. – Sivas 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.