pendik escort bayan
ak

Bahçeli’den, ‘seçim’e hazırlık; Anadolu turuna çıkıyor

22.07.2015 - 12:03, Güncelleme: 22.07.2015 - 12:03
 

Bahçeli’den, ‘seçim’e hazırlık; Anadolu turuna çıkıyor

Bahçeli gezilerine bugün Kırıkkale ve Kırşehir ile başlayacak. Yarın ise Niğde, Nevşehir ve Aksaray’da olacak. Bahçeli bu illerde parti teşkilatlarını ziyaret edecek ve vatandaşlara seslenecek.

  Bahçeli gezilerine bugün Kırıkkale ve Kırşehir ile başlayacak. Yarın ise Niğde, Nevşehir ve Aksaray’da olacak. Bahçeli bu illerde parti teşkilatlarını ziyaret edecek ve vatandaşlara seslenecek.         Bahçeli hem oy artışı için teşekkür ziyaretleri yapacak hem de koalisyon hükümeti kurulmaması durumunda faturanın MHP’ye kesilmesi ihtimaline karşı safları sıklaştıracak. Bahçeli, teşkilata; ‘olası bir erken seçim için hazır olun’ mesajı verecek.    Bahçeli aynı zamanda, Meclis Başkanlığı seçimi sonrası MHP’ye yönelik başlatılan olumsuz propagandanın izlerini silmek için, tabana neden böyle bir tavır sergilediklerini bizzat anlatacak. Kırmızı çizgilerini ilk geceden dile getirip sonraki süreçte AK Parti ile koalisyona mesafeli duran Bahçeli, izledikleri politikanın gerekçelerini teşkilat ve seçmenle paylaşacak.         ADRESLERİN ANLAMI              Bahçeli Anadolu çıkarmasına MHP’nin uzun süreden beri ilk kez milletvekili çıkardığı ve oyların yükselişe geçtiği merkezlerden başlıyor. Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Niğde ve Nevşehir, AK Parti’den ilk kez birer vekillik alınması nedeniyle MHP’nin 7 Haziran seçimlerinde yükselişinin simgesi ve ‘eski kaleler geri dönüyor’ tezinin adresleri olduğu için önem taşıyor.         Kaynak: HabertürkSivas Seçim, Sivas Anket, 2015 Genel Seçim Sivas, Haberleri, Sivas Milletvekili Adayları, sivas haber, sivas haberleri, haber58, sivas gazeteleri, sivas son dakika haber, sivas ilçeleri, sivas spor, sivas köşe yazıları, Sivas Seçim, SIVAS SECIM, SIVAS SECIM haberleri, SIVAS SECIM  haberi, SIVAS SECIM  haberler, SIVAS SECIM  haber, SIVAS SECIM  gelişmeleri, son dakika SIVAS SECIM , SIVAS SECIM  son dakika, SIVAS SECIM  haberleri son dakika, SIVAS SECIM  resimleri, SIVAS SECIM  videoları, SIVAS SECIM  fotoğrafları, SIVAS SECIM  manşetleri, SIVAS SECIM  yorumları, SIVAS SECIM  twitter, SIVAS SECIM tweetleri, SIVAS SECIM twitleri, haber, haberler, sivas-secim, SIVAS SECIM, HABER, HABERLER, sivas bülten, sivas milletvekili, aday adayları, Sivas Aday Adayları 201, Sivas Sivas milletvekili adayları, Sivas Sivas milletvekili, sivas seçim, sivas anket, anket, sivasbülteni, SİVAS, aday adayları, VEKİL ADAYLARI sivas, seçim, 2015, ak parti, mhp, chp 
Bahçeli gezilerine bugün Kırıkkale ve Kırşehir ile başlayacak. Yarın ise Niğde, Nevşehir ve Aksaray’da olacak. Bahçeli bu illerde parti teşkilatlarını ziyaret edecek ve vatandaşlara seslenecek.

 

 

Bahçeli gezilerine bugün Kırıkkale ve Kırşehir ile başlayacak. Yarın ise Niğde, Nevşehir ve Aksaray’da olacak. Bahçeli bu illerde parti teşkilatlarını ziyaret edecek ve vatandaşlara seslenecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bahçeli hem oy artışı için teşekkür ziyaretleri yapacak hem de koalisyon hükümeti kurulmaması durumunda faturanın MHP’ye kesilmesi ihtimaline karşı safları sıklaştıracak. Bahçeli, teşkilata; ‘olası bir erken seçim için hazır olun’ mesajı verecek.

 

 

 

 

Bahçeli aynı zamanda, Meclis Başkanlığı seçimi sonrası MHP’ye yönelik başlatılan olumsuz propagandanın izlerini silmek için, tabana neden böyle bir tavır sergilediklerini bizzat anlatacak. Kırmızı çizgilerini ilk geceden dile getirip sonraki süreçte AK Parti ile koalisyona mesafeli duran Bahçeli, izledikleri politikanın gerekçelerini teşkilat ve seçmenle paylaşacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADRESLERİN ANLAMI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bahçeli Anadolu çıkarmasına MHP’nin uzun süreden beri ilk kez milletvekili çıkardığı ve oyların yükselişe geçtiği merkezlerden başlıyor. Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Niğde ve Nevşehir, AK Parti’den ilk kez birer vekillik alınması nedeniyle MHP’nin 7 Haziran seçimlerinde yükselişinin simgesi ve ‘eski kaleler geri dönüyor’ tezinin adresleri olduğu için önem taşıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Habertürk

Sivas Seçim, Sivas Anket, 2015 Genel Seçim Sivas, Haberleri, Sivas Milletvekili Adayları, sivas haber, sivas haberleri, haber58, sivas gazeteleri, sivas son dakika haber, sivas ilçeleri, sivas spor, sivas köşe yazıları, Sivas Seçim, SIVAS SECIM, SIVAS SECIM haberleri, SIVAS SECIM  haberi, SIVAS SECIM  haberler, SIVAS SECIM  haber, SIVAS SECIM  gelişmeleri, son dakika SIVAS SECIM , SIVAS SECIM  son dakika, SIVAS SECIM  haberleri son dakika, SIVAS SECIM  resimleri, SIVAS SECIM  videoları, SIVAS SECIM  fotoğrafları, SIVAS SECIM  manşetleri, SIVAS SECIM  yorumları, SIVAS SECIM  twitter, SIVAS SECIM tweetleri, SIVAS SECIM twitleri, haber, haberler, sivas-secim, SIVAS SECIM, HABER, HABERLER, sivas bülten, sivas milletvekili, aday adayları, Sivas Aday Adayları 201, Sivas Sivas milletvekili adayları, Sivas Sivas milletvekili, sivas seçim, sivas anket, anket, sivasbülteni, SİVAS, aday adayları, VEKİL ADAYLARI sivas, seçim, 2015, ak parti, mhp, chp

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.