pendik escort bayan
ak

Bahçeli'den af açıklaması: Geri adım atmamız düşünülemez

04.06.2018 - 13:33, Güncelleme: 04.06.2018 - 13:33
 

Bahçeli'den af açıklaması: Geri adım atmamız düşünülemez

MHP lideri Bahçeli, 'Af çıkarılması ile ilgili kararlılığımız sürüyor. Duruşumuzdan geri adım düşünülemez' açıklamasını yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mayıs ayında yaptığı af çıkışı ile ilgili yeni bir açıklama yaptı."GERİ ADIM ATMAMIZ DÜŞÜNÜLEMEZ"Bahçeli, "Af çıkarılmasıyla ilgili kararlılığımız sürüyor. Duruşumuzdan geri adım atmamız düşünülemez.Başbakan ile görüşmemizde aftan vazgeçtiğimize dair ima olmadı. Af konusu sosyal ve toplumsal ihtiyaç, af çıkarılmalıdır." diye konuştu."BAHÇELİ'YE GÜNDEMİMİZDE AF OLMADIĞINI İFADE ETTİK"Başbakan Binali Yıldırım, gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenlerine dün akşam iftarda yaptığı ve bu sabah yayımlanan açıklamalarında "Bizim gündemimizde af yok. Ben Sayın Bahçeli'yle bu ilk açıklamasından sonra konuştum. Kendisi hassasiyetlerini dile getirdi. Karar sizin tarzında bir ifadede bulundu. Biz de onun üzerine zaten görüşümüzü açıkladık ve gündemimizde af olmadığını ifade ettik" demişti.Bahçeli geçen hafta da Ramazan bayramından önce iktidar adım atarsa af ilan edilmesinde yarar gördüklerini belirtmişti. Kaynak: https://www.timeturk.com/bahceli-den-af-aciklamasi-geri-adim-atmamiz-dusunulemez/haber-908586
MHP lideri Bahçeli, 'Af çıkarılması ile ilgili kararlılığımız sürüyor. Duruşumuzdan geri adım düşünülemez' açıklamasını yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mayıs ayında yaptığı af çıkışı ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

"GERİ ADIM ATMAMIZ DÜŞÜNÜLEMEZ"

Bahçeli, "Af çıkarılmasıyla ilgili kararlılığımız sürüyor. Duruşumuzdan geri adım atmamız düşünülemez.Başbakan ile görüşmemizde aftan vazgeçtiğimize dair ima olmadı. Af konusu sosyal ve toplumsal ihtiyaç, af çıkarılmalıdır." diye konuştu.


908586_3.jpg

"BAHÇELİ'YE GÜNDEMİMİZDE AF OLMADIĞINI İFADE ETTİK"

Başbakan Binali Yıldırım, gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenlerine dün akşam iftarda yaptığı ve bu sabah yayımlanan açıklamalarında "Bizim gündemimizde af yok. Ben Sayın Bahçeli'yle bu ilk açıklamasından sonra konuştum. Kendisi hassasiyetlerini dile getirdi. Karar sizin tarzında bir ifadede bulundu. Biz de onun üzerine zaten görüşümüzü açıkladık ve gündemimizde af olmadığını ifade ettik" demişti.

Bahçeli geçen hafta da Ramazan bayramından önce iktidar adım atarsa af ilan edilmesinde yarar gördüklerini belirtmişti.

 

Kaynak: https://www.timeturk.com/bahceli-den-af-aciklamasi-geri-adim-atmamiz-dusunulemez/haber-908586

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.