pendik escort bayan
ak

Bahçeci Çalışmaları Denetledi

10.12.2017 - 18:43, Güncelleme: 10.12.2017 - 18:43
 

Bahçeci Çalışmaları Denetledi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentin tüm mahalle ve caddelerine ayrım yapmadan en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını bildirdi....

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentin tüm mahalle ve caddelerine ayrım yapmadan en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını bildirdi. Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara ve Terme caddeleri kaldırım çalışmaları, Yeni Çarşı civarında tuvalet ve şadırvan inşaatı ile Uzun Carşı'daki cephe düzenleme çalışmalarını yerinde incelediğini bildirdi. Vatandaşların menfaati, mutluluğu ve refahı için çalıştıklarını, sorunların tespiti ve taleplerin yerinde alınması için bizzat sahada olduğunu ifade eden Bahçeci, şunları kaydetti:"Kırşehirimizin her mahallesi bizim için önemlidir. Kırşehirimiz için aşkla ve şevkle çalışmalar yapıyoruz. Sorunları tespit edip, imkanlar dahilinde neler yapabiliriz onun için uğraşıyoruz. Kaldırım çalışmalarımız Terme ve Ankara caddelerinde devam ediyor. Programımıza göre hedefimiz inşallah aralık ayı sonuna kadar Terme ve Ankara caddelerini tamamen bitirmektir. Bu arada refüjlerin de toprak işleri, peyzaj ağaç dikilmesi ve aydınlatması da peşi sıra devam edecek. En hızlı şekilde işleri tamamlamak ve doğru bir şekilde bütün kaldırımlarımızı altyapılarımızı her şeyiyle düzgün bir şekilde bitirmeyi amaçlıyoruz. Kırşehir'e yakışır bir şehir merkezini inşa etme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Uzun Çarşı çevre ve cephe düzenlemesi de en kısa zamanda tamamlanarak kent merkezimizin kullanımına sunulacaktır."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentin tüm mahalle ve caddelerine ayrım yapmadan en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını bildirdi....

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentin tüm mahalle ve caddelerine ayrım yapmadan en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara ve Terme caddeleri kaldırım çalışmaları, Yeni Çarşı civarında tuvalet ve şadırvan inşaatı ile Uzun Carşı'daki cephe düzenleme çalışmalarını yerinde incelediğini bildirdi.

Vatandaşların menfaati, mutluluğu ve refahı için çalıştıklarını, sorunların tespiti ve taleplerin yerinde alınması için bizzat sahada olduğunu ifade eden Bahçeci, şunları kaydetti:

"Kırşehirimizin her mahallesi bizim için önemlidir. Kırşehirimiz için aşkla ve şevkle çalışmalar yapıyoruz. Sorunları tespit edip, imkanlar dahilinde neler yapabiliriz onun için uğraşıyoruz. Kaldırım çalışmalarımız Terme ve Ankara caddelerinde devam ediyor. Programımıza göre hedefimiz inşallah aralık ayı sonuna kadar Terme ve Ankara caddelerini tamamen bitirmektir. Bu arada refüjlerin de toprak işleri, peyzaj ağaç dikilmesi ve aydınlatması da peşi sıra devam edecek. En hızlı şekilde işleri tamamlamak ve doğru bir şekilde bütün kaldırımlarımızı altyapılarımızı her şeyiyle düzgün bir şekilde bitirmeyi amaçlıyoruz. Kırşehir'e yakışır bir şehir merkezini inşa etme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Uzun Çarşı çevre ve cephe düzenlemesi de en kısa zamanda tamamlanarak kent merkezimizin kullanımına sunulacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.