pendik escort bayan
ak

Bahadın’da Su Arama Çalışmaları

21.12.2017 - 12:53, Güncelleme: 21.12.2017 - 12:53
 

Bahadın’da Su Arama Çalışmaları

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesindeki Bahadın Belde Belediyesi, su arama çalışmalarına başladı. Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, yaptığı açıklamada,...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesindeki Bahadın Belde Belediyesi, su arama çalışmalarına başladı. Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, yaptığı açıklamada, son yıllarda havaların çok kurak geçtiğini ve bu nedenle içme suyunda büyük sıkıntı yaşandığını söyledi. Özcan, özellikle Sungur Mahallesi'nde yaşanan su sıkıntısını aşmak için araştırmalara başladıklarını dile getirerek, "Su sorununu çözmek için birçok noktada jeofizik araştırması gerçekleştirildi. İki noktadan ümitliyiz. Raporlamadan sonra daha net bir bilgiye ulaşacağız . Beklediğimiz sonuçları almamız durumunda, Sungur Mahallesi'nde su sorunu sona erecektir. Çalışmaları gerçekleştiren mühendis arkadaşlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesindeki Bahadın Belde Belediyesi, su arama çalışmalarına başladı. Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, yaptığı açıklamada,...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesindeki Bahadın Belde Belediyesi, su arama çalışmalarına başladı.

Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, yaptığı açıklamada, son yıllarda havaların çok kurak geçtiğini ve bu nedenle içme suyunda büyük sıkıntı yaşandığını söyledi.

Özcan, özellikle Sungur Mahallesi'nde yaşanan su sıkıntısını aşmak için araştırmalara başladıklarını dile getirerek, "Su sorununu çözmek için birçok noktada jeofizik araştırması gerçekleştirildi. İki noktadan ümitliyiz. Raporlamadan sonra daha net bir bilgiye ulaşacağız . Beklediğimiz sonuçları almamız durumunda, Sungur Mahallesi'nde su sorunu sona erecektir. Çalışmaları gerçekleştiren mühendis arkadaşlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.