pendik escort bayan
ak

Bağlum'da Okul Ve Bağlar Caddeleri Asfaltlanıyor

Gündem 12.07.2019 - 14:08, Güncelleme: 27.01.2023 - 19:46
 

Bağlum'da Okul Ve Bağlar Caddeleri Asfaltlanıyor

Keçiören ilçesinde Bağlum Bulvarı'nın devamı Okul ve Bağlar caddelerinde asfalt kazı çalışmalarına başlandı

ANKARA (AA) - Keçiören ilçesinde Bağlum Bulvarı'nın devamındaki Okul ve Bağlar caddelerinde asfalt kazı çalışmalarına başlandı. Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşların ALO 153 Mavi Masa ve sosyal medya aracılığıyla Büyükşehir Belediyesine şikayette bulunmaları üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Bağlum Bulvarı'nın devamındaki Okul Caddesi ve Bağlar Caddesi'nin asfalt kazı çalışmalarına başlanması talimatı verdi. Büyükşehir ekipleri, iki caddede asfalt kazı çalışmalarına başladı. ASKİ ile koordineli olarak çalışan Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, ASKİ’nin altyapı çalışmalarını tamamlanmasının ardından asfalt serim işlemine başlayacak. İki cadde boyunca 20 metre genişliğindeki yolun tamamını asfaltlayacak ekipler, en kısa sürede yol çizgilerini de çekerek caddeleri trafiğe açacak. Çalışma süresince caddelerdeki trafik tek yönden işleyecek.
Keçiören ilçesinde Bağlum Bulvarı'nın devamı Okul ve Bağlar caddelerinde asfalt kazı çalışmalarına başlandı

ANKARA (AA) - Keçiören ilçesinde Bağlum Bulvarı'nın devamındaki Okul ve Bağlar caddelerinde asfalt kazı çalışmalarına başlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşların ALO 153 Mavi Masa ve sosyal medya aracılığıyla Büyükşehir Belediyesine şikayette bulunmaları üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Bağlum Bulvarı'nın devamındaki Okul Caddesi ve Bağlar Caddesi'nin asfalt kazı çalışmalarına başlanması talimatı verdi.

Büyükşehir ekipleri, iki caddede asfalt kazı çalışmalarına başladı. ASKİ ile koordineli olarak çalışan Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, ASKİ’nin altyapı çalışmalarını tamamlanmasının ardından asfalt serim işlemine başlayacak.

İki cadde boyunca 20 metre genişliğindeki yolun tamamını asfaltlayacak ekipler, en kısa sürede yol çizgilerini de çekerek caddeleri trafiğe açacak. Çalışma süresince caddelerdeki trafik tek yönden işleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.