pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bagfaş'a Yurt Dışından 3 Milyon Dolarlık Sipariş

Spor 13.01.2017 - 12:08, Güncelleme: 13.01.2017 - 12:08
 

Bagfaş'a Yurt Dışından 3 Milyon Dolarlık Sipariş

İSTANBUL (AA) - BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabri̇kaları AŞ, İngiltere ve Hırvatistan'a ihraç edilmek üzere 3 milyon dolarlık sipariş aldığını bildirdi.BAGFAŞ...

İSTANBUL (AA) - BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabri̇kaları AŞ, İngiltere ve Hırvatistan'a ihraç edilmek üzere 3 milyon dolarlık sipariş aldığını bildirdi.BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabri̇kaları AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamasında "İngiltere ve Hırvatistan'a ihraç edilmek üzere Helm ve Keytrade firmalarından sırasıyla 3 bin 300 ton CAN ve 8 bin ton DAP gübre siparişi alınmıştır. Siparişlerin toplam tutarı 3 milyon dolar olup, sevkiyatların ocak ayında tamamlanması planlanmaktadır." ifadeleri kullanıldı. Ayrıca şirketten KAP'a yapılan bir diğer açıklamada da, Pankobirlik Sınırlı Sorumlu Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği tarafından açılan, toplam KDV hariç 11 milyon 350 bin dolarlık gübre ihalesinin kazanıldığı ve sevkiyatların ocak ayında başlanılarak nisan ayında tamamlanacağı bildirildi.
İSTANBUL (AA) - BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabri̇kaları AŞ, İngiltere ve Hırvatistan'a ihraç edilmek üzere 3 milyon dolarlık sipariş aldığını bildirdi.BAGFAŞ...

İSTANBUL (AA) - BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabri̇kaları AŞ, İngiltere ve Hırvatistan'a ihraç edilmek üzere 3 milyon dolarlık sipariş aldığını bildirdi.

BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabri̇kaları AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamasında "İngiltere ve Hırvatistan'a ihraç edilmek üzere Helm ve Keytrade firmalarından sırasıyla 3 bin 300 ton CAN ve 8 bin ton DAP gübre siparişi alınmıştır. Siparişlerin toplam tutarı 3 milyon dolar olup, sevkiyatların ocak ayında tamamlanması planlanmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca şirketten KAP'a yapılan bir diğer açıklamada da, Pankobirlik Sınırlı Sorumlu Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği tarafından açılan, toplam KDV hariç 11 milyon 350 bin dolarlık gübre ihalesinin kazanıldığı ve sevkiyatların ocak ayında başlanılarak nisan ayında tamamlanacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.