pendik escort bayan
ak

Bağcılar'da Kursiyerlerden Dizi Seti Ziyareti

29.05.2017 - 15:53, Güncelleme: 29.05.2017 - 15:53
 

Bağcılar'da Kursiyerlerden Dizi Seti Ziyareti

Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı: - "Kursiyerlerimizi görgü ve bilgilerini geliştirmeleri amacıyla tarihi ve turistik yerlere götürüyoruz. Bu sosyal ve kültürel gezi kapsamında da Payitaht Abdülhamid dizisinin setine götürdük"

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerleri Payitaht Abdülhamid dizisinin setini ziyaret etti.Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediyenin Engelliler Sarayı'nda kurs gören 23 kursiyer, "Payitaht Abdülhamid" dizisinin İzmit Sekapark Film Platosu'ndaki setine götürdü. Dizinin çekildiği yerleri görme imkanı bulan kursiyerler büyük heyecan yaşarken, kursiyerler oyuncu Bülent İnal ile bir araya da geldi. Kursiyerler tarafından ziyaret esnasında oyuncu İnal'a, yaptıkları Sultan Abdülhamid Han'ın yağlı boya tablosu ile dizide kullanılan bastondan esinlenerek yaptıkları bastonu hediye etti.Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, engelli kursiyerlere meslek öğrettiklerini ve onları sosyal yaşama hazırladıklarını belirtti.Çağırıcı, "Engeliler Sarayımızda öğrendikleri ile birbirinden değerli ürünler yapıyorlar. Artık onları iş ve sosyal yaşamın içerisinde görebiliyoruz. Kursiyerlerimizi görgü ve bilgilerini geliştirmeleri amacıyla da tarihi ve turistik yerlere götürüyoruz. Bu sosyal ve kültürel gezi kapsamında da Payitaht Abdülhamid dizisinin setine götürdük. Misafirperverliklerinden dolayı Bülent İnal ve tüm yetkililere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı: - "Kursiyerlerimizi görgü ve bilgilerini geliştirmeleri amacıyla tarihi ve turistik yerlere götürüyoruz. Bu sosyal ve kültürel gezi kapsamında da Payitaht Abdülhamid dizisinin setine götürdük"

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerleri Payitaht Abdülhamid dizisinin setini ziyaret etti.

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediyenin Engelliler Sarayı'nda kurs gören 23 kursiyer, "Payitaht Abdülhamid" dizisinin İzmit Sekapark Film Platosu'ndaki setine götürdü. Dizinin çekildiği yerleri görme imkanı bulan kursiyerler büyük heyecan yaşarken, kursiyerler oyuncu Bülent İnal ile bir araya da geldi.

Kursiyerler tarafından ziyaret esnasında oyuncu İnal'a, yaptıkları Sultan Abdülhamid Han'ın yağlı boya tablosu ile dizide kullanılan bastondan esinlenerek yaptıkları bastonu hediye etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, engelli kursiyerlere meslek öğrettiklerini ve onları sosyal yaşama hazırladıklarını belirtti.

Çağırıcı, "Engeliler Sarayımızda öğrendikleri ile birbirinden değerli ürünler yapıyorlar. Artık onları iş ve sosyal yaşamın içerisinde görebiliyoruz. Kursiyerlerimizi görgü ve bilgilerini geliştirmeleri amacıyla da tarihi ve turistik yerlere götürüyoruz. Bu sosyal ve kültürel gezi kapsamında da Payitaht Abdülhamid dizisinin setine götürdük. Misafirperverliklerinden dolayı Bülent İnal ve tüm yetkililere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.