pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bağcılar, Kosova'nın İpek Şehri İle Kardeş Oldu

25.02.2017 - 15:58, Güncelleme: 25.02.2017 - 15:58
 

Bağcılar, Kosova'nın İpek Şehri İle Kardeş Oldu

Bağcılar Belediyesi ile Kosova'nın İpek şehri arasında kardeş şehir protokolü imzalandı

İSTANBUL (AA) - Bağcılar ilçesiyle ve Kosova'nın İpek şehri, imzalanan protokolle "kardeş şehir" oldu.İki şehir arasında sosyoekonomik, kültürel ve ticari ilişkilerin güçlendirilmesinin amaçlandığı protokol, Bağcılar'da imzalandı.Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kosova Belediyeler Birliği Başkanı Naim İsmaili ile Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Genel Sekreteri Fahri Solak'ın da aralarında bulunduğu Kosovalı heyet, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Çağırıcı ile İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy'un babasının doğduğu yer olan İpek şehrinin Belediye Başkanı Gazmend Muhaceri, Kardeş Şehir Protokolü’nü imzaladı.Açıklamada Çağırıcı, Türkiye ile Kosova arasındaki güçlü tarihi bağların yaşatılmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını, ayrıca Bağcılar Belediyesi olarak dost ve kardeş ülkelerle derin bağların güçlenmesi için çalışmalar yaptıklarını belirtti.Ziyaretin ardından misafir heyet, ilçedeki Osmanlı Konağı, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi ve Müzesi ile Çanakkale Şehitler Parkı ve Müzesi'ni ziyaret etti.
Bağcılar Belediyesi ile Kosova'nın İpek şehri arasında kardeş şehir protokolü imzalandı

İSTANBUL (AA) - Bağcılar ilçesiyle ve Kosova'nın İpek şehri, imzalanan protokolle "kardeş şehir" oldu.

İki şehir arasında sosyoekonomik, kültürel ve ticari ilişkilerin güçlendirilmesinin amaçlandığı protokol, Bağcılar'da imzalandı.

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kosova Belediyeler Birliği Başkanı Naim İsmaili ile Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Genel Sekreteri Fahri Solak'ın da aralarında bulunduğu Kosovalı heyet, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Çağırıcı ile İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy'un babasının doğduğu yer olan İpek şehrinin Belediye Başkanı Gazmend Muhaceri, Kardeş Şehir Protokolü’nü imzaladı.

Açıklamada Çağırıcı, Türkiye ile Kosova arasındaki güçlü tarihi bağların yaşatılmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını, ayrıca Bağcılar Belediyesi olarak dost ve kardeş ülkelerle derin bağların güçlenmesi için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Ziyaretin ardından misafir heyet, ilçedeki Osmanlı Konağı, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi ve Müzesi ile Çanakkale Şehitler Parkı ve Müzesi'ni ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.