pendik escort bayan
ak

Bağcılar Belediyesi'nden Hasta Nakil Ambulansı Hizmeti

06.02.2018 - 09:48, Güncelleme: 06.02.2018 - 09:48
 

Bağcılar Belediyesi'nden Hasta Nakil Ambulansı Hizmeti

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi’ne ait hasta nakil ambulansı ile bir yıl içinde yatağa bağımlı, tam ve kısmi felç geçiren bine yakın kişi hastaneden...

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi’ne ait hasta nakil ambulansı ile bir yıl içinde yatağa bağımlı, tam ve kısmi felç geçiren bine yakın kişi hastaneden eve, evden hastaneye ücretsiz olarak götürüldü. Bağcılar Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bağcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ilçede yaşayan ağır durumdaki hastalara mavi şeritli ambulansla ücretsiz nakil hizmeti veriyor. Paramedik, hasta taşıyıcı ve şoförden oluşan ekip, kemoterapi, radyo terapi alan, ortopedi ameliyatı olan, yatağa bağımlı hastalar, tam ve kısmi felç geçiren kişileri evden hastaneye, hastaneden eve taşıyor. Nakil yapılan hastaların bilincinin açık olması, kanamalı hasta olmaması, engelli ve yatağa bağımlı olması gerekiyor. Nakili yapılacak hastaların gideceği doktor yada hastaneden randevusunun bulunması gerekiyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar en geç bir gün önceden (0 212 410 06 00) numaralı telefonu arayarak randevu alıyor. Yoğun bir tempoda çalışan ekip, bir yıl içinde bine yakın ilçe sakinini ev ve hastane arasında taşıdı. Bu yolculuk sırasında hasta nakil ekibi, ambulans içerisinde acı ve tatlı birçok olaya da tanıklık ediyor. Personel bazen kimsesi olmayan yalnızlara ve yaşlılara evlat oluyor, bazen de hastası başında üzgün ve bitkin durumdakilere teselli veriyor.
İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi’ne ait hasta nakil ambulansı ile bir yıl içinde yatağa bağımlı, tam ve kısmi felç geçiren bine yakın kişi hastaneden...

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi’ne ait hasta nakil ambulansı ile bir yıl içinde yatağa bağımlı, tam ve kısmi felç geçiren bine yakın kişi hastaneden eve, evden hastaneye ücretsiz olarak götürüldü.

Bağcılar Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bağcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ilçede yaşayan ağır durumdaki hastalara mavi şeritli ambulansla ücretsiz nakil hizmeti veriyor. Paramedik, hasta taşıyıcı ve şoförden oluşan ekip, kemoterapi, radyo terapi alan, ortopedi ameliyatı olan, yatağa bağımlı hastalar, tam ve kısmi felç geçiren kişileri evden hastaneye, hastaneden eve taşıyor. Nakil yapılan hastaların bilincinin açık olması, kanamalı hasta olmaması, engelli ve yatağa bağımlı olması gerekiyor.

Nakili yapılacak hastaların gideceği doktor yada hastaneden randevusunun bulunması gerekiyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar en geç bir gün önceden (0 212 410 06 00) numaralı telefonu arayarak randevu alıyor. Yoğun bir tempoda çalışan ekip, bir yıl içinde bine yakın ilçe sakinini ev ve hastane arasında taşıdı.

Bu yolculuk sırasında hasta nakil ekibi, ambulans içerisinde acı ve tatlı birçok olaya da tanıklık ediyor. Personel bazen kimsesi olmayan yalnızlara ve yaşlılara evlat oluyor, bazen de hastası başında üzgün ve bitkin durumdakilere teselli veriyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.