pendik escort bayan
ak

Badminton: İnci Life Süper Ligi

26.11.2016 - 17:13, Güncelleme: 26.11.2016 - 17:13
 

Badminton: İnci Life Süper Ligi

- İnci Life Badminton Süper Ligi 4. etap müsabakalarına 15 kulüp katılacak

ANKARA (AA) - İnci Life Badminton Süper Ligi 4. etap müsabakaları Ankara'da başladı.Türkiye Badminton Federasyonu (TBF) tarafından Sincan İlçe Spor Salonu'nda düzenlenen ve 15 kulübün katıldığı 4. etap müsabakaları, tek erkekler, tek kadınlar, çift erkekler, çift kadınlar ve karışık çiftler kategorilerinde oynanacak. Elazığ, Samsun ve Antalya'nın ardından Ankara'da gerçekleştirilecek müsabakaların ardından lig sona erecek. Şampiyon olacak kulüp, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda Türkiye'yi temsil edecek.İnci Life Badminton Süper Ligi 4. etabında, İstanbul Büyükşehir Belediye, Elazığ Gençlikspor, Ankara Büyükşehir Belediye, Egospor, Bursa Osmangazi Belediye, Bursa Yıldırım Belediye, Erzincan Türk Telekom, Konya Büyükşehir Belediye, İstanbul Gazi Osman Paşa, İstanbul Havuzbaşspor, Erzincan Özel İdare, Malatya Badmintonspor, Samsun İlkadım Belediye, İzmir Bergama Belediye, Ankara Özyakutspor kulüpleri mücadele edecek. İnci Life Badminton Süper Ligi 4. etap müsabakaları 29 Kasım Salı günü sona erecek.TBF Başkanı Murat Özmekik, İnci Life Badminton Süper Ligi şampiyonunun belli olacağı 4. ve son etap müsabakalarında mücadele edecek kulüplere başarılar diledi.Müsabakalar sonunda belirlenecek şampiyon takımın 2017 Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda Türkiye'yi temsil edeceğini belirten Özmekik, "Lig müsabakalarının 2020 Tokyo Olimpiyatları hazırlık sürecine de olumlu etkileri olacak. Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil edebilecek sporcular da burada birbirleriyle mücadele edecek. Bu da performanslarının daha da yükselmesini sağlayacak." dedi."Süper Lig badmintonun vitrini" diyen Özmekik, "7-11 Aralık'ta Badminton 1. Lig müsabakaları başlayacak. Aralık ayında İstanbul'da Uluslararası Gençler ve Büyükler kota müsabakaları öncesinde sporcularımız için kendi performansları görmeleri, olimpiyatlara hazırlıkları açısından lig müsabakaları oldukça önemli." diye konuştu. - Olimpik sporculara antrenörlük belgesiÖzmekik, 2016 Rio Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil eden Özge Bayrak'ın antrenörlük belgesini aldığını vurgulayarak, "Badminton federasyonu, olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil eden sporcularına sahip çıkıyor." değerlendirmesinde bulundu. Türkiye'yi 2012 Londra Olimpiyatlarında temsil eden Neslihan Yiğit'in de 6 ay sonra antrenörlük belgesini alacağını ifade eden Özmekik, şunları kaydetti: "Olimpiyatlara katılan sporcularımızdan beklentilerimiz var. Onların olimpiyatlarda başarılar elde ettiklerini görmek istiyoruz. Üniversite eğitimleri bittiğinde öğretmen olup atanma ihtimalleri var. Bu da aktif spor hayatlarından uzaklaşacakları anlamına gelir. Onları kazanmak adına federasyon bünyesinde çalışacak antrenörler olmalarını sağladık."
- İnci Life Badminton Süper Ligi 4. etap müsabakalarına 15 kulüp katılacak


ANKARA (AA) - İnci Life Badminton Süper Ligi 4. etap müsabakaları Ankara'da başladı.

Türkiye Badminton Federasyonu (TBF) tarafından Sincan İlçe Spor Salonu'nda düzenlenen ve 15 kulübün katıldığı 4. etap müsabakaları, tek erkekler, tek kadınlar, çift erkekler, çift kadınlar ve karışık çiftler kategorilerinde oynanacak.

Elazığ, Samsun ve Antalya'nın ardından Ankara'da gerçekleştirilecek müsabakaların ardından lig sona erecek. Şampiyon olacak kulüp, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

İnci Life Badminton Süper Ligi 4. etabında, İstanbul Büyükşehir Belediye, Elazığ Gençlikspor, Ankara Büyükşehir Belediye, Egospor, Bursa Osmangazi Belediye, Bursa Yıldırım Belediye, Erzincan Türk Telekom, Konya Büyükşehir Belediye, İstanbul Gazi Osman Paşa, İstanbul Havuzbaşspor, Erzincan Özel İdare, Malatya Badmintonspor, Samsun İlkadım Belediye, İzmir Bergama Belediye, Ankara Özyakutspor kulüpleri mücadele edecek.

İnci Life Badminton Süper Ligi 4. etap müsabakaları 29 Kasım Salı günü sona erecek.

TBF Başkanı Murat Özmekik, İnci Life Badminton Süper Ligi şampiyonunun belli olacağı 4. ve son etap müsabakalarında mücadele edecek kulüplere başarılar diledi.

Müsabakalar sonunda belirlenecek şampiyon takımın 2017 Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda Türkiye'yi temsil edeceğini belirten Özmekik, "Lig müsabakalarının 2020 Tokyo Olimpiyatları hazırlık sürecine de olumlu etkileri olacak. Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil edebilecek sporcular da burada birbirleriyle mücadele edecek. Bu da performanslarının daha da yükselmesini sağlayacak." dedi.

"Süper Lig badmintonun vitrini" diyen Özmekik, "7-11 Aralık'ta Badminton 1. Lig müsabakaları başlayacak. Aralık ayında İstanbul'da Uluslararası Gençler ve Büyükler kota müsabakaları öncesinde sporcularımız için kendi performansları görmeleri, olimpiyatlara hazırlıkları açısından lig müsabakaları oldukça önemli." diye konuştu.


- Olimpik sporculara antrenörlük belgesi


Özmekik, 2016 Rio Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil eden Özge Bayrak'ın antrenörlük belgesini aldığını vurgulayarak, "Badminton federasyonu, olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil eden sporcularına sahip çıkıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'yi 2012 Londra Olimpiyatlarında temsil eden Neslihan Yiğit'in de 6 ay sonra antrenörlük belgesini alacağını ifade eden Özmekik, şunları kaydetti:

"Olimpiyatlara katılan sporcularımızdan beklentilerimiz var. Onların olimpiyatlarda başarılar elde ettiklerini görmek istiyoruz. Üniversite eğitimleri bittiğinde öğretmen olup atanma ihtimalleri var. Bu da aktif spor hayatlarından uzaklaşacakları anlamına gelir. Onları kazanmak adına federasyon bünyesinde çalışacak antrenörler olmalarını sağladık."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.