pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bacadaki Kurum Yangına Sebep Oldu

11.01.2019 - 15:18, Güncelleme: 11.01.2019 - 15:18
 

Bacadaki Kurum Yangına Sebep Oldu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, bir apartmanın bacasından düşen kurumun sebep olduğu yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.Ziyarettepe...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, bir apartmanın bacasından düşen kurumun sebep olduğu yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.Ziyarettepe Mahallesinde bir apartmanın bacasından düşen kurum, bir dairede yangına sebep oldu. Evde bulunan Döne (40) ve kızı Mine Ulaş (22), yangını fark ederek itfaiyeye haber verdi.Kaman Belediyesi itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Dumandan etkilenen anne ve kızı, ambulansla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, bir apartmanın bacasından düşen kurumun sebep olduğu yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.Ziyarettepe...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, bir apartmanın bacasından düşen kurumun sebep olduğu yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Ziyarettepe Mahallesinde bir apartmanın bacasından düşen kurum, bir dairede yangına sebep oldu. Evde bulunan Döne (40) ve kızı Mine Ulaş (22), yangını fark ederek itfaiyeye haber verdi.

Kaman Belediyesi itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Dumandan etkilenen anne ve kızı, ambulansla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.