pendik escort bayan
ak

Babanın Kızına Son Görevi

12.06.2019 - 15:08, Güncelleme: 12.06.2019 - 15:08
 

Babanın Kızına Son Görevi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde tur otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu hayatını kaybeden Sümeyra Güller, memleketi Konya'da toprağa verildi- Güller'in cenaze namazını, Seyhan İlçe Müftüsü olan babası Hasan Hüseyin Güller kıldırdı

KONYA (AA) - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde tur otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu hayatını kaybeden, Seyhan İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Güller'in 16 yaşındaki kızı Sümeyra Güller, memleketi Konya'da son yolculuğuna uğurlandı.Güller'in naaşı, babaevinde helallik alındıktan sonra cenaze aracıyla merkez Karatay ilçesindeki Hacıveyis Camisi'ne getirildi. Bu sırada genç kızın babası Hasan Hüseyin Güller ve yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.Taziyeleri kabul eden baba Güller, daha sonra kızının cenaze namazını kıldırdı.Cenaze namazının ardından Güller'in naaşı Üçler Mezarlığı'nda toprağa verildi.Törene, Güller'in ailesi ve yakınları, Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.- OlayBandırma-Çanakkale kara yolunun Edincik Kavşağı mevkisinde, dün Seyhan Müftülüğünün düzenlediği Çanakkale kültür turu kapsamında Adana'dan yola çıkan grubu taşıyan 33 YF 533 plakalı otobüs ile 10 PJ 443 plakalı otomobil çarpışmıştı.Kazada 4 kişi yaşamını yitirmiş, 48 kişi yaralanmıştı.
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde tur otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu hayatını kaybeden Sümeyra Güller, memleketi Konya'da toprağa verildi- Güller'in cenaze namazını, Seyhan İlçe Müftüsü olan babası Hasan Hüseyin Güller kıldırdı

KONYA (AA) - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde tur otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu hayatını kaybeden, Seyhan İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Güller'in 16 yaşındaki kızı Sümeyra Güller, memleketi Konya'da son yolculuğuna uğurlandı.

Güller'in naaşı, babaevinde helallik alındıktan sonra cenaze aracıyla merkez Karatay ilçesindeki Hacıveyis Camisi'ne getirildi. Bu sırada genç kızın babası Hasan Hüseyin Güller ve yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Taziyeleri kabul eden baba Güller, daha sonra kızının cenaze namazını kıldırdı.

Cenaze namazının ardından Güller'in naaşı Üçler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene, Güller'in ailesi ve yakınları, Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

- Olay

Bandırma-Çanakkale kara yolunun Edincik Kavşağı mevkisinde, dün Seyhan Müftülüğünün düzenlediği Çanakkale kültür turu kapsamında Adana'dan yola çıkan grubu taşıyan 33 YF 533 plakalı otobüs ile 10 PJ 443 plakalı otomobil çarpışmıştı.

Kazada 4 kişi yaşamını yitirmiş, 48 kişi yaralanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.