pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"B2b Traktör-konya" Organizasyonu Sona Erdi

01.10.2017 - 15:33, Güncelleme: 01.10.2017 - 15:33
 

"B2b Traktör-konya" Organizasyonu Sona Erdi

KONYA (AA) - Konya Ticaret Odası’nın (KTO), Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) işbirliği ile düzenlediği ''B2B Traktör-Konya'' organizasyonu sona erdi.İki...

KONYA (AA) - Konya Ticaret Odası’nın (KTO), Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) işbirliği ile düzenlediği ''B2B Traktör-Konya'' organizasyonu sona erdi.İki gün süren organizasyona, 9 ülkeden 17 traktör firması katıldı.Organizasyonda, dünya traktör üreticileri Konyalı firmalarla bir araya geldi.KTO Başkanı Selçuk Öztürk, organizasyonun kapanışında yaptığı konuşmada, tarımsal mekanizasyon sektöründe Konya'nın Türkiye lideri olduğunu söyledi.Tarım makinaları sektöründe, Konya'nın, traktörlerde kullanılan parçaların yüzde 90'ını ve tarım makinalarında kullanılan parçaların yüzde 100'ünü ürettiğini belirten Öztürk, "Konya bu sektörde Türkiye pazarının yüzde 65'ine sahiptir. Türkiye tarım makinaları ve aletleri ihracatının yüzde 45'ini Konya gerçekleştirmektedir." dedi.Öztürk, Avrupa'nın en büyük, Avrupa ve Asya'nın üçüncü büyük tarım ve tarımsal mekanizasyon fuarının Konya'da düzenlendiğini aktardı.Bu organizasyonda kurulan işbirliği bağlantılarının devam edeceğini düşündüklerini belirten Öztürk, "Yurt dışından katılan firma temsilcilerini Konya'da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi. Konuşmasının ardından Öztürk, katılımcı firma temsilcilerine plaket takdim etti.
KONYA (AA) - Konya Ticaret Odası’nın (KTO), Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) işbirliği ile düzenlediği ''B2B Traktör-Konya'' organizasyonu sona erdi.İki...

KONYA (AA) - Konya Ticaret Odası’nın (KTO), Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) işbirliği ile düzenlediği ''B2B Traktör-Konya'' organizasyonu sona erdi.

İki gün süren organizasyona, 9 ülkeden 17 traktör firması katıldı.

Organizasyonda, dünya traktör üreticileri Konyalı firmalarla bir araya geldi.

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, organizasyonun kapanışında yaptığı konuşmada, tarımsal mekanizasyon sektöründe Konya'nın Türkiye lideri olduğunu söyledi.

Tarım makinaları sektöründe, Konya'nın, traktörlerde kullanılan parçaların yüzde 90'ını ve tarım makinalarında kullanılan parçaların yüzde 100'ünü ürettiğini belirten Öztürk, "Konya bu sektörde Türkiye pazarının yüzde 65'ine sahiptir. Türkiye tarım makinaları ve aletleri ihracatının yüzde 45'ini Konya gerçekleştirmektedir." dedi.

Öztürk, Avrupa'nın en büyük, Avrupa ve Asya'nın üçüncü büyük tarım ve tarımsal mekanizasyon fuarının Konya'da düzenlendiğini aktardı.

Bu organizasyonda kurulan işbirliği bağlantılarının devam edeceğini düşündüklerini belirten Öztürk, "Yurt dışından katılan firma temsilcilerini Konya'da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmasının ardından Öztürk, katılımcı firma temsilcilerine plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.