pendik escort bayan
ak

Azerbaycan Milletvekili Paşayeva Konferans Verdi

17.10.2017 - 18:33, Güncelleme: 17.10.2017 - 18:33
 

Azerbaycan Milletvekili Paşayeva Konferans Verdi

KAYSERİ (AA) - Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) "Türk dünyasının geleceğinde gençlerin rolü" konulu konferans verdi....

KAYSERİ (AA) - Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) "Türk dünyasının geleceğinde gençlerin rolü" konulu konferans verdi. ERÜ Rektörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen konferansa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ile fakülte dekanları ve öğrenciler katıldı.Türk dünyasının geleceğinde gençlerin üstleneceği rollere değinen Paşayeva, bir milletin geleceğinin aydınlarının üniversitelerde yetişen gençler olduğunu belirtti.Üniversite öğrencilerine Türk dünyası hakkında bilgi veren Paşayeva, şunları kaydetti:"Üniversitelerimiz gençlerimizi iyi yetiştirdiği için kutsal ocaklardır. Sizler bu vatanın evladısınız. Vatan ile devlet arasında fark vardır. Devlet, Türkiye devletidir, sınırları içerisinde ama vatan daha büyük bir kavramdır. Sizlerin vatan için önemli vazifeleriniz vardır. Devletinize karşı da vazifeleriniz var. Siz gençlerin, bu vazifelerin farkında olduğunuza inanıyorum." Programda, Yıldız, Paşayeva'ya plaket ve çiçek takdim etti.
KAYSERİ (AA) - Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) "Türk dünyasının geleceğinde gençlerin rolü" konulu konferans verdi....

KAYSERİ (AA) - Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) "Türk dünyasının geleceğinde gençlerin rolü" konulu konferans verdi.

ERÜ Rektörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen konferansa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ile fakülte dekanları ve öğrenciler katıldı.

Türk dünyasının geleceğinde gençlerin üstleneceği rollere değinen Paşayeva, bir milletin geleceğinin aydınlarının üniversitelerde yetişen gençler olduğunu belirtti.

Üniversite öğrencilerine Türk dünyası hakkında bilgi veren Paşayeva, şunları kaydetti:

"Üniversitelerimiz gençlerimizi iyi yetiştirdiği için kutsal ocaklardır. Sizler bu vatanın evladısınız. Vatan ile devlet arasında fark vardır. Devlet, Türkiye devletidir, sınırları içerisinde ama vatan daha büyük bir kavramdır. Sizlerin vatan için önemli vazifeleriniz vardır. Devletinize karşı da vazifeleriniz var. Siz gençlerin, bu vazifelerin farkında olduğunuza inanıyorum."

Programda, Yıldız, Paşayeva'ya plaket ve çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.