pendik escort bayan
ak

Aynı Otomobilden 2 Kez Hırsızlık Yapan Zanlı Yakalandı

29.06.2017 - 10:18, Güncelleme: 29.06.2017 - 10:18
 

Aynı Otomobilden 2 Kez Hırsızlık Yapan Zanlı Yakalandı

Konya'da son bir ayda araçlardan hırsızlık yapılmasıyla ilgili aranan zanlı, kovalamaca sonrasında gözaltına alındı- Zanlının, aynı otomobilden 2 kez hırsızlık yaptığı belirtildi

KONYA (AA) - Konya'da 4 araçta yaşanan hırsızlıklarla ilgili aranan zanlı yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kent merkezindeki farklı yerlerde son bir ayda otomobillerde yaşanan hırsızlıklarla ilgili çalışma başlattı. Ekipler, görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkarak olaylara karıştığı gerekçesiyle Ali B, Hüseyin D. ve Esad E'yi yakaladı. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan 3 zanlının ifadeleri doğrultusunda aranan Can K. ise merkez Meram ilçesi Sahibata Mahallesi Yavuz Selim Caddesi'nde polisi görünce kaçmaya başladı. Kısa süreli kovalamaca sonunda yakalanan zanlının, Hasan D'ye ait otomobilden 2 kez hırsızlık yaptığı, teyp, sigara, nargile takımı ve semaver çaldığı belirtildi. Zanlının son 1 ayda 4 ayrı araçtan hırsızlık yaptığı ileri sürüldü. Çevresindekilerin kendisine "oto faresi" dediği öğrenilen Can K, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.
Konya'da son bir ayda araçlardan hırsızlık yapılmasıyla ilgili aranan zanlı, kovalamaca sonrasında gözaltına alındı- Zanlının, aynı otomobilden 2 kez hırsızlık yaptığı belirtildi

KONYA (AA) - Konya'da 4 araçta yaşanan hırsızlıklarla ilgili aranan zanlı yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kent merkezindeki farklı yerlerde son bir ayda otomobillerde yaşanan hırsızlıklarla ilgili çalışma başlattı.

Ekipler, görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkarak olaylara karıştığı gerekçesiyle Ali B, Hüseyin D. ve Esad E'yi yakaladı.

Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan 3 zanlının ifadeleri doğrultusunda aranan Can K. ise merkez Meram ilçesi Sahibata Mahallesi Yavuz Selim Caddesi'nde polisi görünce kaçmaya başladı.

Kısa süreli kovalamaca sonunda yakalanan zanlının, Hasan D'ye ait otomobilden 2 kez hırsızlık yaptığı, teyp, sigara, nargile takımı ve semaver çaldığı belirtildi. Zanlının son 1 ayda 4 ayrı araçtan hırsızlık yaptığı ileri sürüldü.

Çevresindekilerin kendisine "oto faresi" dediği öğrenilen Can K, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.