pendik escort bayan
ak

Aynı Binada Bir Günde İki Yangın

17.08.2018 - 17:33, Güncelleme: 17.08.2018 - 17:33
 

Aynı Binada Bir Günde İki Yangın

Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki bir apartmanda aynı gün içinde 2 ayrı dairede yangın çıktı- Dairelerde hasara sebep olan yangınların ikincisinde üst katlarda mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki bir apartmanda aynı gün içinde iki ayrı dairelerde yangın çıktı. Olayda apartmanın üst katlarında mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.İlçenin Hacıkara Mahallesi Cevat Köprücü Caddesi'nde yer alan bir apartmanın 4. katındaki Hacı Erdem'in oturduğu dairede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede içerideki eşyalara sıçrayan alevler, olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerince söndürüldü. Bu yangında dairede hasar oluştu.Söz konusu yangından bir süre sonra aynı binanın 2. katında oturan İbrahim Şanlı'ya ait dairede elektrik kontağından yangın başladı.Yangında çıkan dumanlar sebebiyle merdivenden inemeyen 2 kişi üst katlarda mahsur kaldı.Bu kişiler olay yerine gelen itfaiye görevlilerince merdiven aracılığıyla kurtarıldı.Olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlilerince müdahale edilen 2 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında Şanlı'nın dairesinde hasar oluştu.Her iki yangın sebebiyle apartman sakinleri de endişeli anlar yaşadı.
Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki bir apartmanda aynı gün içinde 2 ayrı dairede yangın çıktı- Dairelerde hasara sebep olan yangınların ikincisinde üst katlarda mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki bir apartmanda aynı gün içinde iki ayrı dairelerde yangın çıktı. Olayda apartmanın üst katlarında mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

İlçenin Hacıkara Mahallesi Cevat Köprücü Caddesi'nde yer alan bir apartmanın 4. katındaki Hacı Erdem'in oturduğu dairede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede içerideki eşyalara sıçrayan alevler, olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerince söndürüldü. Bu yangında dairede hasar oluştu.

Söz konusu yangından bir süre sonra aynı binanın 2. katında oturan İbrahim Şanlı'ya ait dairede elektrik kontağından yangın başladı.

Yangında çıkan dumanlar sebebiyle merdivenden inemeyen 2 kişi üst katlarda mahsur kaldı.

Bu kişiler olay yerine gelen itfaiye görevlilerince merdiven aracılığıyla kurtarıldı.

Olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlilerince müdahale edilen 2 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında Şanlı'nın dairesinde hasar oluştu.

Her iki yangın sebebiyle apartman sakinleri de endişeli anlar yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.