pendik escort bayan
ak

Aynı Aileden 4 Kişi Trafik Kazasında Yaşamını Yitirdi

23.10.2018 - 22:13, Güncelleme: 23.10.2018 - 22:13
 

Aynı Aileden 4 Kişi Trafik Kazasında Yaşamını Yitirdi

ANKARA (AA) - Başkentte meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre İsmet Onur Elitok (36) idaresindeki 06...

ANKARA (AA) - Başkentte meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre İsmet Onur Elitok (36) idaresindeki 06 BCU 771 plakalı otomobil, Ankara Bulvarı'ndan Etimesgut istikametine giderken henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak, yol kenarındaki yön levhasına çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.Kazada, baba İsmet Onur Elitok ile anne Hilal Elitok (36) olay yerinde, çocuklarından 2 yaşındaki Anıl ve 9 yaşındaki Furkan Emir ise kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
ANKARA (AA) - Başkentte meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre İsmet Onur Elitok (36) idaresindeki 06...

ANKARA (AA) - Başkentte meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre İsmet Onur Elitok (36) idaresindeki 06 BCU 771 plakalı otomobil, Ankara Bulvarı'ndan Etimesgut istikametine giderken henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak, yol kenarındaki yön levhasına çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Kazada, baba İsmet Onur Elitok ile anne Hilal Elitok (36) olay yerinde, çocuklarından 2 yaşındaki Anıl ve 9 yaşındaki Furkan Emir ise kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.