pendik escort bayan
ak

Aymod Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı

27.03.2018 - 13:43, Güncelleme: 27.03.2018 - 13:43
 

Aymod Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı

Ayakkabı ve saraciye sektörüne yön veren binin üzerinde markanın katılımıyla 59. kez düzenlenecek olan fuar, 4 Nisan'da CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak

İSTANBUL (AA) - Ayakkabı ve saraciye sektörüne yön veren binin üzerinde markanın katılımıyla 59. kez düzenlenecek Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı (AYMOD), 4-7 Nisan'da CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek.Fuar, CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık tarafından Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD), Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme Eğitim Vakfı (TASEV) ve KOSGEB desteği ile 25 bin ziyaretçi hedefiyle organize edilecek. Yerli ve yabancı 400'ün üzerinde firmanın binden fazla markasının yer alacağı fuarda, 2018-2019 Sonbahar/Kış sezonu ayakkabı modelleri sergilenecek. Fuarda kadın-erkek ayakkabısından çizmeye, çocuk ayakkabısından bota, terlikten çantaya kadar olan klasik ve modern tüm yeni sezon ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Seksenden fazla ülkeden 600 alım heyetinin ağırlanacağı fuarda, TASD'nin "Ayakkabıda Kadın Eli" projesi kapsamında Denizli'nin Yeşilova Köyü'ndeki kadınlar da Yörük çadırı kuracak. Ayakkabıda Robotik Otomasyon'un da tanıtılacağı enstelasyonla fuarda, geçmişten günümüze ayakkabı üretimi sergilenecek. Toplam altı holde düzenlenecek olan AYMOD için CNR Expo Yeşilköy'ün 4. holü büyütüldü. VIP Hall olarak tasarlanan alanda, alım heyetleri Business Lounge'da ağırlanacak ve fuarın etkinlikleri bu salonda yer alacak. AYMOD VIP kart sahibi 3 bin 500 özel alıcının ve yabancı alım heyetlerinin kendilerine ait ayrı girişten salona alınacağı 4/2VIP Hall, fuarın odak noktası olacak.
Ayakkabı ve saraciye sektörüne yön veren binin üzerinde markanın katılımıyla 59. kez düzenlenecek olan fuar, 4 Nisan'da CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak

İSTANBUL (AA) - Ayakkabı ve saraciye sektörüne yön veren binin üzerinde markanın katılımıyla 59. kez düzenlenecek Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı (AYMOD), 4-7 Nisan'da CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek.

Fuar, CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık tarafından Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD), Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme Eğitim Vakfı (TASEV) ve KOSGEB desteği ile 25 bin ziyaretçi hedefiyle organize edilecek.

Yerli ve yabancı 400'ün üzerinde firmanın binden fazla markasının yer alacağı fuarda, 2018-2019 Sonbahar/Kış sezonu ayakkabı modelleri sergilenecek. Fuarda kadın-erkek ayakkabısından çizmeye, çocuk ayakkabısından bota, terlikten çantaya kadar olan klasik ve modern tüm yeni sezon ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Seksenden fazla ülkeden 600 alım heyetinin ağırlanacağı fuarda, TASD'nin "Ayakkabıda Kadın Eli" projesi kapsamında Denizli'nin Yeşilova Köyü'ndeki kadınlar da Yörük çadırı kuracak. Ayakkabıda Robotik Otomasyon'un da tanıtılacağı enstelasyonla fuarda, geçmişten günümüze ayakkabı üretimi sergilenecek.

Toplam altı holde düzenlenecek olan AYMOD için CNR Expo Yeşilköy'ün 4. holü büyütüldü. VIP Hall olarak tasarlanan alanda, alım heyetleri Business Lounge'da ağırlanacak ve fuarın etkinlikleri bu salonda yer alacak.

AYMOD VIP kart sahibi 3 bin 500 özel alıcının ve yabancı alım heyetlerinin kendilerine ait ayrı girişten salona alınacağı 4/2VIP Hall, fuarın odak noktası olacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.