pendik escort bayan
ak

Ayhan, Kurum Çalışanları İle Sık Sık Bir Araya Geliyor

24.09.2016 - 19:38, Güncelleme: 24.09.2016 - 19:38
 

Ayhan, Kurum Çalışanları İle Sık Sık Bir Araya Geliyor

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, kurum personelleri ile bir araya gelerek, yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, kurum personelleri ile bir araya gelerek, yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.     Ek binada hizmet veren İşletme ve İştirakler, Su ve Kanal Hizmetleri, Tarımsal Hizmetler, Yol ve Ulaşım Hizmetleri, İmar ve Kentsel İyileştirme, Emlak ve İstimlak Müdürlüklerini tet tek gezerek birim müdürleri ve personelleri ile yürütülen projeler hakkında bilgi alan Ayhan, kamu hizmetlerinde sürekli kalite vurgusu yapıyor.  Sivas ik özel İdaresinin her kademesinde yapılan çalışmaları birebir personellerle değerlendirme fırsatı bulduğunu aktaran Genel Sekreteri Ayhan, "Kurumun iş ve işlemleriyle ilgili sizlerin görüşleri de çok önemlidir. Fikirlerinizi, sıkıntılarınızı ve önerilerini aktarabilirsiniz. Artık iş sezonunun sonuna doğru geldik. Bundan sonra karla mücadele ve yeni projeler konusunda beyin fırtınası yapacağız" dedi. Ödenek durumuna bakılmaksızın personellerin sahaya dönük ciddi işler gerçekleştirdiğini söyleyen Ayhan, “Kurumumuzun daha verimli işler çıkarması için düzenlediğimiz bu ziyaretlerimizin sizlerin performansına da olumlu yansıdığını görüyorum. Kurum içerisinde gösterdiğiniz üstün gayretlerden dolayı teşekkür ederim.” diye konuştu.  Daha sonra personellerle tek tek sohbet eden Genel Sekreter Salih Ayhan, 2016 yılında yapılan çalışmalar ve 2017 yılında yapılması planlanan projelerin değerlendirmesini yaptı.             
Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, kurum personelleri ile bir araya gelerek, yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, kurum personelleri ile bir araya gelerek, yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.  

 

 

 

Ek binada hizmet veren İşletme ve İştirakler, Su ve Kanal Hizmetleri, Tarımsal Hizmetler, Yol ve Ulaşım Hizmetleri, İmar ve Kentsel İyileştirme, Emlak ve İstimlak Müdürlüklerini tet tek gezerek birim müdürleri ve personelleri ile yürütülen projeler hakkında bilgi alan Ayhan, kamu hizmetlerinde sürekli kalite vurgusu yapıyor.

 

Sivas ik özel İdaresinin her kademesinde yapılan çalışmaları birebir personellerle değerlendirme fırsatı bulduğunu aktaran Genel Sekreteri Ayhan, "Kurumun iş ve işlemleriyle ilgili sizlerin görüşleri de çok önemlidir. Fikirlerinizi, sıkıntılarınızı ve önerilerini aktarabilirsiniz. Artık iş sezonunun sonuna doğru geldik. Bundan sonra karla mücadele ve yeni projeler konusunda beyin fırtınası yapacağız" dedi. Ödenek durumuna bakılmaksızın personellerin sahaya dönük ciddi işler gerçekleştirdiğini söyleyen Ayhan, “Kurumumuzun daha verimli işler çıkarması için düzenlediğimiz bu ziyaretlerimizin sizlerin performansına da olumlu yansıdığını görüyorum. Kurum içerisinde gösterdiğiniz üstün gayretlerden dolayı teşekkür ederim.” diye konuştu.

 

Daha sonra personellerle tek tek sohbet eden Genel Sekreter Salih Ayhan, 2016 yılında yapılan çalışmalar ve 2017 yılında yapılması planlanan projelerin değerlendirmesini yaptı.

 


 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.