pendik escort bayan
ak

Aygaz, Müşteri Bağlılığında Bu Yıl Da Sektör Lideri

Spor 22.03.2017 - 10:13, Güncelleme: 22.03.2017 - 10:13
 

Aygaz, Müşteri Bağlılığında Bu Yıl Da Sektör Lideri

İSTABNBUL (AA) - Aygaz, bu yıl ikinci kez düzenlenen Türkiye Müşterinin Sesi (TMS) araştırmasında LPG sektörünün tüp gaz ve oto gaz segmentlerinde "Müşteri...

İSTABNBUL (AA) - Aygaz, bu yıl ikinci kez düzenlenen Türkiye Müşterinin Sesi (TMS) araştırmasında LPG sektörünün tüp gaz ve oto gaz segmentlerinde "Müşteri Bağlılık Seviyesi En Yüksek Marka" seçildi. Şirket, böylece iki yıl üst üste birinci oldu.Aygaz'ın açıklamasına göre, KalDer ve IPSOS ortaklığında yürütülen araştırma, 2016'da Türkiye ekonomisine yön veren 20 sektörün kalite odaklı oyuncularını belirledi. Bugüne kadar birçok ödüle layık görülen Aygaz, müşteri bağlılığı araştırmasında bu yıl da tüp gaz ve oto gaz sektörlerinde birinciliği elde etti.Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Aygaz Genel Müdürü Gökhan Tezel, yarım asrı aşkın süredir müşterilerine en kaliteli ürünü, en iyi hizmet anlayışıyla sunmak için tüm güçleriyle çalıştıklarını belirterek, "Müşterilerimizin markamıza olan bağlılığı ve güveni, sunduğumuz ürün ve hizmetlerin kalitesini her geçen gün daha da geliştirmemiz için bizi teşvik ediyor." ifadesini kullandı.Tezel, araştırmanın, firmaların bulundukları sektörlerdeki genel müşteri sadakatini ve trendlerini görebilmeleri, markaya bağlılığı etkileyen unsurları belirleyebilmeleri için büyük önem taşıdığını bildirdi.İkinci kez müşterileri tarafından hem tüp gaz hem de oto gaz alanında birinciliğe layık görülmekten büyük mutluluk duyduklarını aktaran Tezel, "Markamıza gösterilen ilgiye, bizi başarıya taşıyan çalışanlarımıza, ülkemizin dört bir yanındaki bayilerimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." değerlendirmesinde bulundu.
İSTABNBUL (AA) - Aygaz, bu yıl ikinci kez düzenlenen Türkiye Müşterinin Sesi (TMS) araştırmasında LPG sektörünün tüp gaz ve oto gaz segmentlerinde "Müşteri...

İSTABNBUL (AA) - Aygaz, bu yıl ikinci kez düzenlenen Türkiye Müşterinin Sesi (TMS) araştırmasında LPG sektörünün tüp gaz ve oto gaz segmentlerinde "Müşteri Bağlılık Seviyesi En Yüksek Marka" seçildi. Şirket, böylece iki yıl üst üste birinci oldu.

Aygaz'ın açıklamasına göre, KalDer ve IPSOS ortaklığında yürütülen araştırma, 2016'da Türkiye ekonomisine yön veren 20 sektörün kalite odaklı oyuncularını belirledi. Bugüne kadar birçok ödüle layık görülen Aygaz, müşteri bağlılığı araştırmasında bu yıl da tüp gaz ve oto gaz sektörlerinde birinciliği elde etti.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Aygaz Genel Müdürü Gökhan Tezel, yarım asrı aşkın süredir müşterilerine en kaliteli ürünü, en iyi hizmet anlayışıyla sunmak için tüm güçleriyle çalıştıklarını belirterek, "Müşterilerimizin markamıza olan bağlılığı ve güveni, sunduğumuz ürün ve hizmetlerin kalitesini her geçen gün daha da geliştirmemiz için bizi teşvik ediyor." ifadesini kullandı.

Tezel, araştırmanın, firmaların bulundukları sektörlerdeki genel müşteri sadakatini ve trendlerini görebilmeleri, markaya bağlılığı etkileyen unsurları belirleyebilmeleri için büyük önem taşıdığını bildirdi.

İkinci kez müşterileri tarafından hem tüp gaz hem de oto gaz alanında birinciliğe layık görülmekten büyük mutluluk duyduklarını aktaran Tezel, "Markamıza gösterilen ilgiye, bizi başarıya taşıyan çalışanlarımıza, ülkemizin dört bir yanındaki bayilerimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.