pendik escort bayan
ak

Aydınlatma lambaları gündüz yanacak, çünkü

22.07.2019 - 14:18, Güncelleme: 22.07.2019 - 14:18
 

Aydınlatma lambaları gündüz yanacak, çünkü

TEDAŞ tarafından yapılacak genel aydınlatma denetimi kapsamında Sivas, Tokat ve Yozgat'taki cadde ve sokaklarda, 22 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında aydınlatma...

TEDAŞ tarafından yapılacak genel aydınlatma denetimi kapsamında Sivas, Tokat ve Yozgat'taki cadde ve sokaklarda, 22 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında aydınlatma armatürleri gündüz kontrol amaçlı yanar halde olacak.Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (ÇEDAŞ) elektrik dağıtım hizmeti verdiği Sivas, Tokat ve Yozgat'taki aydınlatma tesisleri 22 Temmuz-4 Ağustos 2019 tarihleri arasında Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) tarafından denetlenecek.Konuyla ilgili olarak gereksiz ihbarların önüne geçmek için ÇEDAŞ tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Genel Aydınlatma Yönetmeliği kapsamında gerçekleştirilecek denetim dolayısıyla belirtilen tarihlerde Sivas, Tokat ve Yozgat il merkezleri başta olmak üzere illere bağlı ilçe, belde ve köylerdeki bazı bölgelerde kamunun genel kullanımına yönelik bulvar, cadde, sokak, alt-üst geçit, köprü, meydan, kavşak, yürüyüş yolu ve yaya geçidi gibi yerlerin aydınlatılması amacıyla devreye alınan armatürlerin bir kısmı gündüz saatlerinde kontrol amaçlı yanıyor olacak. Denetim sürecinde gündüz saatlerinde yanacak aydınlatma lambalarının arıza kaynaklı veya gereksiz yere yanmadığını hatırlatır kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.
TEDAŞ tarafından yapılacak genel aydınlatma denetimi kapsamında Sivas, Tokat ve Yozgat'taki cadde ve sokaklarda, 22 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında aydınlatma...
TEDAŞ tarafından yapılacak genel aydınlatma denetimi kapsamında Sivas, Tokat ve Yozgat'taki cadde ve sokaklarda, 22 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında aydınlatma armatürleri gündüz kontrol amaçlı yanar halde olacak.

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (ÇEDAŞ) elektrik dağıtım hizmeti verdiği Sivas, Tokat ve Yozgat'taki aydınlatma tesisleri 22 Temmuz-4 Ağustos 2019 tarihleri arasında Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) tarafından denetlenecek.

Konuyla ilgili olarak gereksiz ihbarların önüne geçmek için ÇEDAŞ tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Genel Aydınlatma Yönetmeliği kapsamında gerçekleştirilecek denetim dolayısıyla belirtilen tarihlerde Sivas, Tokat ve Yozgat il merkezleri başta olmak üzere illere bağlı ilçe, belde ve köylerdeki bazı bölgelerde kamunun genel kullanımına yönelik bulvar, cadde, sokak, alt-üst geçit, köprü, meydan, kavşak, yürüyüş yolu ve yaya geçidi gibi yerlerin aydınlatılması amacıyla devreye alınan armatürlerin bir kısmı gündüz saatlerinde kontrol amaçlı yanıyor olacak. Denetim sürecinde gündüz saatlerinde yanacak aydınlatma lambalarının arıza kaynaklı veya gereksiz yere yanmadığını hatırlatır kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.