pendik escort bayan
ak

Aydın, “Sivas’ın tarihini biz değiştirdik”

07.01.2014 - 13:47, Güncelleme: 07.01.2014 - 13:47
 

Aydın, “Sivas’ın tarihini biz değiştirdik”

Mart ayında yapılacak olan seçimler öncesi çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın, Kunduracılar ve Terziler Çarşısı Esnafıyla özel bir restaurantta kahvaltı programında bir araya gelerek, yerel seçimler öncesi d

Aydın, “Ülkemiz çok kritik süreçten geçiyor, bunu çok iyi analiz etmek durumundasınız. Bu süreç sadece yerel bir yönetim süreci değil. Bu süreç adeta Türkiye’nin son 12 yılda yakaladığı gelişme, kalkınma trendinin önüne ya set konacak, ya da bu trendin önü daha da açılacak. Dedi. Aydın konuşmasında, “Bu şehirde yenilikler adına, şehircilik adına, gelişme adına, yaşanan süreçleri zihninizde bir yoklayın. Bizim dönemimizde, 2004-2009 öncesini şöyle bir düşünün. Suları sürekli kesilen bir Sivas, hava kirliliği hat safhada olan bir Sivas, doğalgaz gibi bir nimeti kullanamayan bir Sivas, içinden geçen dereleri, ırmakları çöplerle dolu bir Sivas, hayvan leşleriyle dolu bir Sivas, toplu taşıması karma karışık olan bir Sivas, yeşili olmayan parkı olmayan, mesire alanı olmayan bir Sivas, kısacası Valisi olan bir köy diye ifade ettiğimiz bir Sivas’ı, o noktadan o günkü küçücük imkanlarla alıp bugünkü 2009 yılı noktasına taşımak öyle herkesin yapacağı bir iş değildir. Dedi. Aydın’ın konuşmalarını pür dikkat dinleyen esnaflar, Aydın’a yoğun ilgi gösterdiler. Aydın ise, esnafları kapıya kadar geçirerek, hepsiyle tek tek tokalaştı. Aydın’ın seçim programı, esnaf ziyaretleri ile devam etti.   AYDIN, HASTALARA ÇİÇEK VERDİ   Aydın, bugünde programlarına devam etti. sabah saatlerinde özel bir pansiyonda Mimarlar ve Mühendislerle bir araya gelen aydın, burada da yeni bir revizyon planının gerekliliğinden bahsetti. Aydın, daha sonra, Sivas Numune Hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve onlardan destek istedi. Eşi Yurdagül Aydın ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk’ünde eşlik ettiği ziyarette, Aydın hastalara ve çalışanlara çiçek vermeyi de ihmal etmedi. sivas haber
Mart ayında yapılacak olan seçimler öncesi çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın, Kunduracılar ve Terziler Çarşısı Esnafıyla özel bir restaurantta kahvaltı programında bir araya gelerek, yerel seçimler öncesi d

Aydın, “Ülkemiz çok kritik süreçten geçiyor, bunu çok iyi analiz etmek durumundasınız. Bu süreç sadece yerel bir yönetim süreci değil. Bu süreç adeta Türkiye’nin son 12 yılda yakaladığı gelişme, kalkınma trendinin önüne ya set konacak, ya da bu trendin önü daha da açılacak. Dedi.

Aydın konuşmasında, “Bu şehirde yenilikler adına, şehircilik adına, gelişme adına, yaşanan süreçleri zihninizde bir yoklayın. Bizim dönemimizde, 2004-2009 öncesini şöyle bir düşünün. Suları sürekli kesilen bir Sivas, hava kirliliği hat safhada olan bir Sivas, doğalgaz gibi bir nimeti kullanamayan bir Sivas, içinden geçen dereleri, ırmakları çöplerle dolu bir Sivas, hayvan leşleriyle dolu bir Sivas, toplu taşıması karma karışık olan bir Sivas, yeşili olmayan parkı olmayan, mesire alanı olmayan bir Sivas, kısacası Valisi olan bir köy diye ifade ettiğimiz bir Sivas’ı, o noktadan o günkü küçücük imkanlarla alıp bugünkü 2009 yılı noktasına taşımak öyle herkesin yapacağı bir iş değildir. Dedi.

Aydın’ın konuşmalarını pür dikkat dinleyen esnaflar, Aydın’a yoğun ilgi gösterdiler. Aydın ise, esnafları kapıya kadar geçirerek, hepsiyle tek tek tokalaştı. Aydın’ın seçim programı, esnaf ziyaretleri ile devam etti.

 

AYDIN, HASTALARA ÇİÇEK VERDİ

 

Aydın, bugünde programlarına devam etti. sabah saatlerinde özel bir pansiyonda Mimarlar ve Mühendislerle bir araya gelen aydın, burada da yeni bir revizyon planının gerekliliğinden bahsetti.

Aydın, daha sonra, Sivas Numune Hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve onlardan destek istedi. Eşi Yurdagül Aydın ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk’ünde eşlik ettiği ziyarette, Aydın hastalara ve çalışanlara çiçek vermeyi de ihmal etmedi. sivas haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.