pendik escort bayan
ak

Aydın, Cumhuriyet Bayramı Nedeniyle Mesaj Yayımladı

28.10.2016 - 18:03, Güncelleme: 28.10.2016 - 18:03
 

Aydın, Cumhuriyet Bayramı Nedeniyle Mesaj Yayımladı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yıl dönümünü kutlamanın...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirten Aydın şu ifadelere yer verdi:"29 Ekim 1923 yılında kurduğumuz cumhuriyetimiz 100. yılına doğru büyüyerek emin adımlarla devam ediyor. Ülke olarak hedeflerimize ilerlerken bizleri bu hedeflerden alıkoymak isteyen iç ve dış güçler her zaman olduğu gibi bundan sonra da olmaya devam edecektir. Önemli olan bizim bunlara fırsat vermeden belirlenen hedeflere koşar adımlarla yürümemiz. Bu anlamda ülkemiz çok büyük bir sınav geçirdi. 15 Temmuz hain darbe girişimi daha doğrusu bu ülkeyi hedeflerinden alıkoyma işgal girişimi milletimizin ferasetiyle bertaraf edildi. Demek ki bu millet hedeflerinden şaşmayacak, bu milleti hedeflerinden alıkoymak isteyenler Çanakkale de olduğu gibi, 15 Temmuz’da olduğu gibi bundan sonra da hüsrana uğrayacak. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında, hem 2023 hedeflerimize ulaşmış hem de birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi en üst seviyeye çıkarmış olarak gireceğimize inanıyorum. Bu duygularla, cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Sivas’tan Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, bu toprakları bir kez daha bizlere vatan kılan tüm gazilerimizi, şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun."
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yıl dönümünü kutlamanın...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirten Aydın şu ifadelere yer verdi:

"29 Ekim 1923 yılında kurduğumuz cumhuriyetimiz 100. yılına doğru büyüyerek emin adımlarla devam ediyor. Ülke olarak hedeflerimize ilerlerken bizleri bu hedeflerden alıkoymak isteyen iç ve dış güçler her zaman olduğu gibi bundan sonra da olmaya devam edecektir. Önemli olan bizim bunlara fırsat vermeden belirlenen hedeflere koşar adımlarla yürümemiz. Bu anlamda ülkemiz çok büyük bir sınav geçirdi. 15 Temmuz hain darbe girişimi daha doğrusu bu ülkeyi hedeflerinden alıkoyma işgal girişimi milletimizin ferasetiyle bertaraf edildi. Demek ki bu millet hedeflerinden şaşmayacak, bu milleti hedeflerinden alıkoymak isteyenler Çanakkale de olduğu gibi, 15 Temmuz’da olduğu gibi bundan sonra da hüsrana uğrayacak. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında, hem 2023 hedeflerimize ulaşmış hem de birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi en üst seviyeye çıkarmış olarak gireceğimize inanıyorum. Bu duygularla, cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Sivas’tan Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, bu toprakları bir kez daha bizlere vatan kılan tüm gazilerimizi, şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.