pendik escort bayan
ak

Aybüke Öğretmenin Kemanı Sessiz Kalmayacak

28.11.2017 - 10:08, Güncelleme: 28.11.2017 - 10:08
 

Aybüke Öğretmenin Kemanı Sessiz Kalmayacak

Batman'da terör saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın ismi, mezun olduğu Necmettin Erbakan Üniversitesinde orkestra salonuna verildi- Aybüke öğretmenin hatırası, adının verildiği salonda ailesi tarafından okula bağışlanan kemanıyl

KONYA (AA) - ENGİN ÖZEKİNCİ - Batman'ın Kozluk ilçesinde Belediye Başkanı Veysi Işık'ın aracına yönelik terör saldırısında şehit olan 22 yaşındaki müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın hatırası, mezun olduğu üniversitede adının verildiği salonda ailesi tarafından okula bağışlanan kemanıyla yaşatılacak. Necmettin Erbakan Üniversitesinden (NEÜ) geçen yıl mezun olan ve Batman'daki terör saldırısında şehit düşen Yalçın'ın ismi, öğrenim gördüğü Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü'ndeki orkestra salonuna verildi.Şehit öğretmenin kemanı da ailesi tarafından adının verildiği orkestra salonuna bağışlandı.Aybüke öğretmenin babası Sadık Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üniversite yönetimine teşekkür etti.Kızının şehit olduktan sonra isminin birçok yerde yaşatılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçın, "Allah, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere yöneticilerimize güç ve kuvvet versin. Onlardan gördüğümüz ilgi bizi çok memnun etti." dedi. - "Allah bu milleti layık olduğu yere taşıyacaktır"Yalçın, şehit edilen Necmettin öğretmene de başsağlığı dileyerek, şöyle konuştu:"Kızımla yakın zamanda şehit edilen Necmettin öğretmen ve yine aynı olayda (Kozluk'taki saldırıda) şehit olan iki askerimizin ailelerine sabır diliyorum. İhanet şebekeleri hiçbir zaman bitmedi ancak Müslüman Türk milletinin elinden İslam'ın bayraktarlığını yapma şerefini hiçbir zaman alamayacaklar. Allah bu milleti layık olduğu yere taşıyacaktır inşallah. Biz bu coğrafyada bin değil, 5 bin yıldır varız. Nice 5 bin yıllar daha burada kalacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Eğer bizi bu coğrafyadan göndermek isteyenler varsa kendilerine dünyada yaşayacakları bir coğrafya bulsun."Anne Zehra Yalçın da kızının isminin okulda yaşatılmak istenmesinden dolayı çok duygulandığını söyledi.Türkiye'nin birçok yerinde Aybüke'nin adının yaşatıldığını aktaran Yalçın, bundan dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti.- "Hayalleri çerçevesinde gittiği yere damgasını vurdu"NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ise Aybüke öğretmenin ismini orkestra salonunda yaşatmak istediklerini ifade etti.Şeker, "Aybüke, hayalleri çerçevesinde gittiği yere damgasını vurmuş ve aldığı eğitimin hakkını vermiştir. Orada oluşturduğu havayla da kendisini sevdirmiştir. Biz de ailesinin keman hediye etme jestine karşılık Aybüke'nin portresini hediye ediyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin." diye konuştu.Şehitler için ne yapılsa yetersiz kalacağını vurgulayan Şeker, şunları kaydetti:"Onların mükafatının Allah tarafından verileceğine inanıyoruz. Bu örtülü, haince bir savaş ve gizli emelleri olan ülkelerin yürüttüğü bir savaş. Burada şehitler veriyoruz. Bu belki çok fark edilemeyen ancak yeni çağdaş yöntemlerle sofistike bir şekilde yürütülen bir terör hareketidir. Ülkeler bunun farkına yeni varıyor. Terörün, sonunda besleyen eli ısırması gibi acı bir faturası var. Bunu da batı toplumları yaşıyor."
Batman'da terör saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın ismi, mezun olduğu Necmettin Erbakan Üniversitesinde orkestra salonuna verildi- Aybüke öğretmenin hatırası, adının verildiği salonda ailesi tarafından okula bağışlanan kemanıyl

KONYA (AA) - ENGİN ÖZEKİNCİ - Batman'ın Kozluk ilçesinde Belediye Başkanı Veysi Işık'ın aracına yönelik terör saldırısında şehit olan 22 yaşındaki müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın hatırası, mezun olduğu üniversitede adının verildiği salonda ailesi tarafından okula bağışlanan kemanıyla yaşatılacak.

Necmettin Erbakan Üniversitesinden (NEÜ) geçen yıl mezun olan ve Batman'daki terör saldırısında şehit düşen Yalçın'ın ismi, öğrenim gördüğü Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü'ndeki orkestra salonuna verildi.

Şehit öğretmenin kemanı da ailesi tarafından adının verildiği orkestra salonuna bağışlandı.

Aybüke öğretmenin babası Sadık Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üniversite yönetimine teşekkür etti.

Kızının şehit olduktan sonra isminin birçok yerde yaşatılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçın, "Allah, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere yöneticilerimize güç ve kuvvet versin. Onlardan gördüğümüz ilgi bizi çok memnun etti." dedi.

- "Allah bu milleti layık olduğu yere taşıyacaktır"

Yalçın, şehit edilen Necmettin öğretmene de başsağlığı dileyerek, şöyle konuştu:

"Kızımla yakın zamanda şehit edilen Necmettin öğretmen ve yine aynı olayda (Kozluk'taki saldırıda) şehit olan iki askerimizin ailelerine sabır diliyorum. İhanet şebekeleri hiçbir zaman bitmedi ancak Müslüman Türk milletinin elinden İslam'ın bayraktarlığını yapma şerefini hiçbir zaman alamayacaklar. Allah bu milleti layık olduğu yere taşıyacaktır inşallah. Biz bu coğrafyada bin değil, 5 bin yıldır varız. Nice 5 bin yıllar daha burada kalacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Eğer bizi bu coğrafyadan göndermek isteyenler varsa kendilerine dünyada yaşayacakları bir coğrafya bulsun."

Anne Zehra Yalçın da kızının isminin okulda yaşatılmak istenmesinden dolayı çok duygulandığını söyledi.

Türkiye'nin birçok yerinde Aybüke'nin adının yaşatıldığını aktaran Yalçın, bundan dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti.

- "Hayalleri çerçevesinde gittiği yere damgasını vurdu"

NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ise Aybüke öğretmenin ismini orkestra salonunda yaşatmak istediklerini ifade etti.

Şeker, "Aybüke, hayalleri çerçevesinde gittiği yere damgasını vurmuş ve aldığı eğitimin hakkını vermiştir. Orada oluşturduğu havayla da kendisini sevdirmiştir. Biz de ailesinin keman hediye etme jestine karşılık Aybüke'nin portresini hediye ediyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin." diye konuştu.

Şehitler için ne yapılsa yetersiz kalacağını vurgulayan Şeker, şunları kaydetti:

"Onların mükafatının Allah tarafından verileceğine inanıyoruz. Bu örtülü, haince bir savaş ve gizli emelleri olan ülkelerin yürüttüğü bir savaş. Burada şehitler veriyoruz. Bu belki çok fark edilemeyen ancak yeni çağdaş yöntemlerle sofistike bir şekilde yürütülen bir terör hareketidir. Ülkeler bunun farkına yeni varıyor. Terörün, sonunda besleyen eli ısırması gibi acı bir faturası var. Bunu da batı toplumları yaşıyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.