pendik escort bayan
ak

Ayaş'a Öğrenci Yurdu Yapılacak

14.04.2018 - 15:38, Güncelleme: 14.04.2018 - 15:38
 

Ayaş'a Öğrenci Yurdu Yapılacak

ANKARA (AA) - Ankara'nın Ayaş ilçesinde 200 yataklı öğrenci yurdu yapılacak. Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ve Ayaş...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Ayaş ilçesinde 200 yataklı öğrenci yurdu yapılacak. Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ve Ayaş Kaymakamlığı ile Ayaş Belediyesi işbirliğiyle ilçeye 200 yataklı öğrenci yurdu yapılacak.İlçe Kaymakamı Fatih Özdemir ve Belediye Başkanı Burhan Demirbaş, Hacıveli Mahallesi'nde yapılacak yurtla ilgili bölgede inceleme yaparak, yetkililerden bilgi aldı. Özdemir, yurdun tamamlanmasıyla eğitim ve öğretime ciddi katkı sağlayacağını belirterek, hayırlı olması temennisinde bulundu.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Ayaş ilçesinde 200 yataklı öğrenci yurdu yapılacak. Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ve Ayaş...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Ayaş ilçesinde 200 yataklı öğrenci yurdu yapılacak.

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ve Ayaş Kaymakamlığı ile Ayaş Belediyesi işbirliğiyle ilçeye 200 yataklı öğrenci yurdu yapılacak.

İlçe Kaymakamı Fatih Özdemir ve Belediye Başkanı Burhan Demirbaş, Hacıveli Mahallesi'nde yapılacak yurtla ilgili bölgede inceleme yaparak, yetkililerden bilgi aldı.

Özdemir, yurdun tamamlanmasıyla eğitim ve öğretime ciddi katkı sağlayacağını belirterek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.