pendik escort bayan
ak

Ayakkabının içinden bonzai çıktı

15.03.2018 - 15:23, Güncelleme: 15.03.2018 - 15:23
 

Ayakkabının içinden bonzai çıktı

Sivas'ta polis ekiplerince sokak satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir şahsın ayakkabısının içerisinde...

Sivas'ta polis ekiplerince sokak satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir şahsın ayakkabısının içerisinde 45 gram bonzai ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sokak satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik olarak yapılan çalışmalar sırasında İstanbul'dan Sivas'a uyuşturucu madde getirileceği bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine polis ekipleri Ankara-Sivas karayolunda 29 yaşındaki Ş.Ö.E.'yü yakaladı. Yapılan kontrolde şahsın naylon poşet içerisinde bulunan yedek ayakkabısı içinde 45 gram bonzai ele geçirildi. Şüpheli şahıs ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
Sivas'ta polis ekiplerince sokak satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir şahsın ayakkabısının içerisinde...
Sivas'ta polis ekiplerince sokak satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir şahsın ayakkabısının içerisinde 45 gram bonzai ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sokak satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik olarak yapılan çalışmalar sırasında İstanbul'dan Sivas'a uyuşturucu madde getirileceği bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine polis ekipleri Ankara-Sivas karayolunda 29 yaşındaki Ş.Ö.E.'yü yakaladı. Yapılan kontrolde şahsın naylon poşet içerisinde bulunan yedek ayakkabısı içinde 45 gram bonzai ele geçirildi. Şüpheli şahıs ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.