pendik escort bayan
ak

Axess Mobil, 1 Ayda 1 Milyon Cebe Girdi

13.12.2017 - 13:08, Güncelleme: 13.12.2017 - 13:08
 

Axess Mobil, 1 Ayda 1 Milyon Cebe Girdi

Akbank'ın 27 Ekim'de tanıtımını yaptığı yeni uygulaması Axess Mobil’i indiren kullanıcı sayısı 1 milyonu aştı

İSTANBUL (AA) - Akbank’ın, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek kullanıma açtığı, müşterilerin moduna ve ihtiyaçlarına göre değişen kampanya teklifler sunabilen uygulaması Axess Mobil, 1 ayda 1 milyon kez indirildi.Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, bankanın 27 Ekim’de tanıtımını yaptığı yeni uygulaması Axess Mobil’i indiren kullanıcı sayısı 1 milyonu aştı. Kullanıcılarına "Moduna Göre Bankacılık" deneyimi sunan Axess Mobil’in kampanyaları, bu süre içinde 5 milyon kez görüntülendi. Kullanıcısının günün farklı saatlerinde değişen ihtiyaçlarını, sevdiği markaları ve harcama alışkanlıklarını bilen ve onlara göre teklifler sunan akıllı bir uygulama olan Axess Mobil, kullanıcılarının tercihlerini öğrenen yapısıyla da tekliflerini sürekli farklılaştırıyor.Axess Mobil’in sürekli yenilenen "Black Friday Modu", "Haftasonu Modu", "Ne İstesem Kapımda Modu" ve "Tatil Modu" gibi seçenekleri arasından kullanıcılar kendi modlarını seçip uygun kampanyaları görüntüleyebiliyor.Axess kredi kartı sahipleri, kartlarıyla ilgili her şeyi kolayca takip edebilmek için Axess Mobil’i, iOS ve Android işletim sistemli akıllı telefonlarına indirerek uygulamayı kullanabiliyor. - "Yoğun ilgi, bizi yenilikçi uygulamalar geliştirmek için motive ediyor"Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, konuya ilişkin değerlendirmesinde, müşterilerin beklenti ve gereksinimlerinin her zaman olduğundan daha hızlı değiştiğini, bu değişen gereksinimleri, önde gelen dijital çözümlerle geliştirdikleri yenilikçi ürün ve uygulamalarla karşılamak için çalıştıklarını kaydetti.Tüm fırsatlardan haberdar olmayı ve onlara kolay erişimi sağlayan Axess Mobil’i müşterilerinin çok sevdiğini aktaran İsfendiyaroğlu, "Bunu, ceplere giren uygulama sayısının kısa sürede 1 milyonu geçmiş olmasından anlıyoruz. Özellikle Haftasonu Modu ve Tatil Modu gibi mod seçeneklerinin müşterilerimizin en çok sevdikleri özellikler olduğunu söyleyebiliriz. Müşterilerimizin gösterdikleri bu yoğun ilgi, bizi yenilikçi uygulamalar geliştirmek için motive ediyor." ifadelerini kullandı. Akbank Direkt’ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tolga Ulutaş da günümüzde en hızlı büyüyen ve gelişen mobil teknolojilerin bankacılığa yansımasının da aynı hızda gerçekleştiğine işaret etti.Mobil bankacılığın, diğer bankacılık kanallarını geride bıraktığını belirten Ulutaş, şunları kaydetti: "Akbank olarak teknoloji alanındaki gelişmeleri, ürün ve hizmetlerimize hızla uyarlayarak mobil bankacılık alanında sektörümüze öncülük ediyoruz. Bu bakış açısıyla beraber büyük heyecan duyarak yarattığımız Axess Mobil, bir uygulama olmanın çok ötesinde, kullanıcısını tanıyan, kişiselleştirilmiş ve modunuza uygun tekliflerle hayatı kolaylaştıran bir dünya sunuyor. Kullanıcı deneyimi ve bu tür kişiselleştirme özelliklerinin üst seviyede olması mobil uygulamaların hayatlarımızın bir parçası olmasında ve yaşamaya devam etmesinde kilit role sahip."
Akbank'ın 27 Ekim'de tanıtımını yaptığı yeni uygulaması Axess Mobil’i indiren kullanıcı sayısı 1 milyonu aştı

İSTANBUL (AA) - Akbank’ın, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek kullanıma açtığı, müşterilerin moduna ve ihtiyaçlarına göre değişen kampanya teklifler sunabilen uygulaması Axess Mobil, 1 ayda 1 milyon kez indirildi.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, bankanın 27 Ekim’de tanıtımını yaptığı yeni uygulaması Axess Mobil’i indiren kullanıcı sayısı 1 milyonu aştı. Kullanıcılarına "Moduna Göre Bankacılık" deneyimi sunan Axess Mobil’in kampanyaları, bu süre içinde 5 milyon kez görüntülendi.

Kullanıcısının günün farklı saatlerinde değişen ihtiyaçlarını, sevdiği markaları ve harcama alışkanlıklarını bilen ve onlara göre teklifler sunan akıllı bir uygulama olan Axess Mobil, kullanıcılarının tercihlerini öğrenen yapısıyla da tekliflerini sürekli farklılaştırıyor.

Axess Mobil’in sürekli yenilenen "Black Friday Modu", "Haftasonu Modu", "Ne İstesem Kapımda Modu" ve "Tatil Modu" gibi seçenekleri arasından kullanıcılar kendi modlarını seçip uygun kampanyaları görüntüleyebiliyor.

Axess kredi kartı sahipleri, kartlarıyla ilgili her şeyi kolayca takip edebilmek için Axess Mobil’i, iOS ve Android işletim sistemli akıllı telefonlarına indirerek uygulamayı kullanabiliyor.


- "Yoğun ilgi, bizi yenilikçi uygulamalar geliştirmek için motive ediyor"

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, konuya ilişkin değerlendirmesinde, müşterilerin beklenti ve gereksinimlerinin her zaman olduğundan daha hızlı değiştiğini, bu değişen gereksinimleri, önde gelen dijital çözümlerle geliştirdikleri yenilikçi ürün ve uygulamalarla karşılamak için çalıştıklarını kaydetti.

Tüm fırsatlardan haberdar olmayı ve onlara kolay erişimi sağlayan Axess Mobil’i müşterilerinin çok sevdiğini aktaran İsfendiyaroğlu, "Bunu, ceplere giren uygulama sayısının kısa sürede 1 milyonu geçmiş olmasından anlıyoruz. Özellikle Haftasonu Modu ve Tatil Modu gibi mod seçeneklerinin müşterilerimizin en çok sevdikleri özellikler olduğunu söyleyebiliriz. Müşterilerimizin gösterdikleri bu yoğun ilgi, bizi yenilikçi uygulamalar geliştirmek için motive ediyor." ifadelerini kullandı.

Akbank Direkt’ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tolga Ulutaş da günümüzde en hızlı büyüyen ve gelişen mobil teknolojilerin bankacılığa yansımasının da aynı hızda gerçekleştiğine işaret etti.

Mobil bankacılığın, diğer bankacılık kanallarını geride bıraktığını belirten Ulutaş, şunları kaydetti:

"Akbank olarak teknoloji alanındaki gelişmeleri, ürün ve hizmetlerimize hızla uyarlayarak mobil bankacılık alanında sektörümüze öncülük ediyoruz. Bu bakış açısıyla beraber büyük heyecan duyarak yarattığımız Axess Mobil, bir uygulama olmanın çok ötesinde, kullanıcısını tanıyan, kişiselleştirilmiş ve modunuza uygun tekliflerle hayatı kolaylaştıran bir dünya sunuyor. Kullanıcı deneyimi ve bu tür kişiselleştirme özelliklerinin üst seviyede olması mobil uygulamaların hayatlarımızın bir parçası olmasında ve yaşamaya devam etmesinde kilit role sahip."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.