pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Avis'ten Şoförlü Araç Kiralama Ve Transfer Hizmeti

Spor 20.03.2017 - 09:58, Güncelleme: 20.03.2017 - 09:58
 

Avis'ten Şoförlü Araç Kiralama Ve Transfer Hizmeti

Avis, şoförlü araç kiralama ve transfer hizmetleri sunmaya başladı

İSTANBUL (AA) - Türkiye'de Otokoç Otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren Avis, şoförlü araç kiralama ve transfer hizmeti başlattı.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Avis, şoförlü araç kiralama ve transfer hizmetleriyle müşteri deneyimine yeni bir soluk getirdi.Müşteri memnuniyetini daha da yükseltmek üzere hizmetlerini çeşitlendirmeye devam eden Avis, günlük kullanımlarında ve havaalanı ulaşımında müşterilerine alternatif oluşturmak üzere pratik bir çözüm imkanı sağlıyor. Söz konusu hizmetler kapsamında lüks segmentten ekonomik segmente birçok araç seçeneği sunuluyor.Açıklamada görüşlerine yer verilen Otokoç Otomotiv Araç Kiralama Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici, müşterilerinin ihtiyaç ve memnuniyetinin kendileri için her zaman ilk sırada yer aldığını belirterek, şunları kaydetti: "Avis olarak günlük, aylık ve operasyonel kiralama hizmetlerinin yanı sıra hem şoförlü araç hem de transfer hizmetlerini de bünyemize katarak müşterilerimizin mobilite deneyimini en yükseğe taşımayı hedefliyoruz. Bu amaç ile onların şehir içi ulaşımlarındaki konfor ihtiyaçlarını düşünerek ister havaalanına isterlerse diledikleri adrese en rahat ve konforlu şekilde ulaşmaları için şoförlü araç kiralama ve transfer hizmeti uygulamasını başlattık. Ankara, Bodrum, İstanbul ve İzmir'de uygulamaya aldığımız hizmetimizden müşterilerimizin memnun kalacağına inanıyoruz."
Avis, şoförlü araç kiralama ve transfer hizmetleri sunmaya başladı

İSTANBUL (AA) - Türkiye'de Otokoç Otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren Avis, şoförlü araç kiralama ve transfer hizmeti başlattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Avis, şoförlü araç kiralama ve transfer hizmetleriyle müşteri deneyimine yeni bir soluk getirdi.

Müşteri memnuniyetini daha da yükseltmek üzere hizmetlerini çeşitlendirmeye devam eden Avis, günlük kullanımlarında ve havaalanı ulaşımında müşterilerine alternatif oluşturmak üzere pratik bir çözüm imkanı sağlıyor. Söz konusu hizmetler kapsamında lüks segmentten ekonomik segmente birçok araç seçeneği sunuluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Otokoç Otomotiv Araç Kiralama Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici, müşterilerinin ihtiyaç ve memnuniyetinin kendileri için her zaman ilk sırada yer aldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Avis olarak günlük, aylık ve operasyonel kiralama hizmetlerinin yanı sıra hem şoförlü araç hem de transfer hizmetlerini de bünyemize katarak müşterilerimizin mobilite deneyimini en yükseğe taşımayı hedefliyoruz. Bu amaç ile onların şehir içi ulaşımlarındaki konfor ihtiyaçlarını düşünerek ister havaalanına isterlerse diledikleri adrese en rahat ve konforlu şekilde ulaşmaları için şoförlü araç kiralama ve transfer hizmeti uygulamasını başlattık. Ankara, Bodrum, İstanbul ve İzmir'de uygulamaya aldığımız hizmetimizden müşterilerimizin memnun kalacağına inanıyoruz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.