pendik escort bayan
ak

Avcılar'da Kadına Yönelik Şiddet Protesto Edildi

25.11.2016 - 15:28, Güncelleme: 25.11.2016 - 15:28
 

Avcılar'da Kadına Yönelik Şiddet Protesto Edildi

İSTANBUL (AA) - Avcılar'da, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla kadına yönelik şiddet protesto edildi.Avcılar...

İSTANBUL (AA) - Avcılar'da, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla kadına yönelik şiddet protesto edildi.Avcılar Belediye Meydanı'nda bir araya gelen grup adına açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, kadınlara yönelik şiddetle ilgili sorunları da çözümleri de bildiklerini söyledi.Benli, cinsiyet eşitsizliğinin tüm dünyanın sorunu olduğunu belirten Benli, eşit yurttaşlık ilkesine dikkati çekerek, Türkiye Cumhuriyeti'nin birçok Avrupa ülkesinden önce kadına seçme ve seçilme hakkı verdiğini anlattı.Avcılar Belediyesi olarak kadınların sorunlarına yönelik çalışmalarının olduğunu dile getiren Benli, "Kadın sorunlarının çözümünü kurumsallaştıran bir anlayışla ‘Kadın Müdürlüğü’ kuran bir belediyeyiz. Bu, Türkiye’de bir ilktir. Türkiye’de ilk defa 'Kadın Aile Müdürlüğü' kurduk. Yine Kadın Danışma Evi açıyoruz. Kadın Sığınma Evi ise hizmetlerine devam ediyor" ifadesini kullandı.Kadın-erkek eşitliğine değinen Benli, insanoğlunun bir yarısının diğer yarısına zulmü ve şiddetinin kabul edilemez olduğunu vurguladı.Benli, Türkiye'nin Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesine en önce imza koymuş ülkelerden biri olduğunu anlatarak, "Kadına yönelik şiddet hem Anayasal hem de uluslararası suçtur. Dünyaya sesleniyorum, kadına yönelik şiddet, taciz tecavüz asla kabul edilemez." görüşünü dile getirdi.
İSTANBUL (AA) - Avcılar'da, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla kadına yönelik şiddet protesto edildi.Avcılar...

İSTANBUL (AA) - Avcılar'da, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla kadına yönelik şiddet protesto edildi.

Avcılar Belediye Meydanı'nda bir araya gelen grup adına açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, kadınlara yönelik şiddetle ilgili sorunları da çözümleri de bildiklerini söyledi.

Benli, cinsiyet eşitsizliğinin tüm dünyanın sorunu olduğunu belirten Benli, eşit yurttaşlık ilkesine dikkati çekerek, Türkiye Cumhuriyeti'nin birçok Avrupa ülkesinden önce kadına seçme ve seçilme hakkı verdiğini anlattı.

Avcılar Belediyesi olarak kadınların sorunlarına yönelik çalışmalarının olduğunu dile getiren Benli, "Kadın sorunlarının çözümünü kurumsallaştıran bir anlayışla ‘Kadın Müdürlüğü’ kuran bir belediyeyiz. Bu, Türkiye’de bir ilktir. Türkiye’de ilk defa 'Kadın Aile Müdürlüğü' kurduk. Yine Kadın Danışma Evi açıyoruz. Kadın Sığınma Evi ise hizmetlerine devam ediyor" ifadesini kullandı.

Kadın-erkek eşitliğine değinen Benli, insanoğlunun bir yarısının diğer yarısına zulmü ve şiddetinin kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Benli, Türkiye'nin Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesine en önce imza koymuş ülkelerden biri olduğunu anlatarak, "Kadına yönelik şiddet hem Anayasal hem de uluslararası suçtur. Dünyaya sesleniyorum, kadına yönelik şiddet, taciz tecavüz asla kabul edilemez." görüşünü dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.