pendik escort bayan
ak

Avanos'taki Uğur Mumcu Büstü Yenilendi

23.11.2017 - 09:13, Güncelleme: 23.11.2017 - 09:13
 

Avanos'taki Uğur Mumcu Büstü Yenilendi

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesindeki Uğur Mumcu büstü belediye tarafından yenilendi.Belediye Fen İşleri Müdürü İsa Deş, gazetecilere yaptığı açıklamada,...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesindeki Uğur Mumcu büstü belediye tarafından yenilendi.Belediye Fen İşleri Müdürü İsa Deş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Ocak 1993'te aracına yerleştirilen bombanın patlaması sonucu hayatını kaybeden gazeteci-yazar Uğur Mumcu anısına ilçede 2000 yılında park yapıldığını ve Mumcu'nun büstünün buraya yerleştirildiğini anımsattı.Geçen süre zarfında meydana gelen aşınmalardan dolayı büstün yenisi ile değiştirildiğini belirten Deş, "Yaklaşık 17 yıl önce Uğur Mumcu Parkı'na yerleştirilen büst, geçen sürede aşınarak deforme olmuş ve bazı kısımları kırılmıştı. Belediyemiz tarafından yaptırılan yeni büst ve Uğur Mumcu'nun 'Türküleri yakanlar, yasaları yapanlardan daha güçlüdür' sözünün yer aldığı anıt taş ile parka yerleştirildi." dedi.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesindeki Uğur Mumcu büstü belediye tarafından yenilendi.Belediye Fen İşleri Müdürü İsa Deş, gazetecilere yaptığı açıklamada,...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesindeki Uğur Mumcu büstü belediye tarafından yenilendi.

Belediye Fen İşleri Müdürü İsa Deş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Ocak 1993'te aracına yerleştirilen bombanın patlaması sonucu hayatını kaybeden gazeteci-yazar Uğur Mumcu anısına ilçede 2000 yılında park yapıldığını ve Mumcu'nun büstünün buraya yerleştirildiğini anımsattı.

Geçen süre zarfında meydana gelen aşınmalardan dolayı büstün yenisi ile değiştirildiğini belirten Deş, "Yaklaşık 17 yıl önce Uğur Mumcu Parkı'na yerleştirilen büst, geçen sürede aşınarak deforme olmuş ve bazı kısımları kırılmıştı. Belediyemiz tarafından yaptırılan yeni büst ve Uğur Mumcu'nun 'Türküleri yakanlar, yasaları yapanlardan daha güçlüdür' sözünün yer aldığı anıt taş ile parka yerleştirildi." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.