pendik escort bayan
ak

Avanos'taki Sallanan Köprü Onarıma Alındı

30.08.2017 - 16:13, Güncelleme: 30.08.2017 - 16:13
 

Avanos'taki Sallanan Köprü Onarıma Alındı

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde sallanması ile meşhur tahta asma köprüde onarım çalışması başlatıldı.Avanos Belediyesi, Kızılırmak üzerinden...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde sallanması ile meşhur tahta asma köprüde onarım çalışması başlatıldı.Avanos Belediyesi, Kızılırmak üzerinden geçen köprünün ahşap ve metal olan malzemelerinde eskimiş olan kısımları yeniliyor.Belediye Başkanı İsmet İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı tatilinde yaşanan yoğunluk nedeniyle köprüde eskiyen tahtaları yenileri ile değiştirerek, çelik halat ve korkulukları kontrol ettiklerini bildirdi.Köprünün, ilçenin simgelerinden biri haline geldiğini dile getiren İnce, şunları kaydetti:"Avanos'un çarşı merkezi olan Orta Mahalle ile yerleşim yeri olan Bahçelievler Mahallesini birbirinden ayıran ve Kızılırmak Nehri üzerinde yayaların ulaşımını sağlayan tahta köprü bu yönüyle bizim için çok önemli. Köprü çelik halatlarla inşa edildiği için Kızılırmak üzerinde askıda duruyor ve üzerinden geçerken sallanıyor. Bu yüzden ilçemizi ziyarete gelen yerli ve yabancı konukların ilgisini çekiyor. İnsanlar köprü üzerinde bu heyecanı yaşamak ve hatıra fotoğrafı çektirmek bekliyor. Bu sebepten köprü üzerinde yoğunluk yaşanıyor. İstenmeyen bir durumla karşılaşmamak için tahta asma köprüde sık sık güvenlik tedbirleri alıyor ve bakım çalışmaları yapıyoruz."
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde sallanması ile meşhur tahta asma köprüde onarım çalışması başlatıldı.Avanos Belediyesi, Kızılırmak üzerinden...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde sallanması ile meşhur tahta asma köprüde onarım çalışması başlatıldı.

Avanos Belediyesi, Kızılırmak üzerinden geçen köprünün ahşap ve metal olan malzemelerinde eskimiş olan kısımları yeniliyor.

Belediye Başkanı İsmet İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı tatilinde yaşanan yoğunluk nedeniyle köprüde eskiyen tahtaları yenileri ile değiştirerek, çelik halat ve korkulukları kontrol ettiklerini bildirdi.

Köprünün, ilçenin simgelerinden biri haline geldiğini dile getiren İnce, şunları kaydetti:

"Avanos'un çarşı merkezi olan Orta Mahalle ile yerleşim yeri olan Bahçelievler Mahallesini birbirinden ayıran ve Kızılırmak Nehri üzerinde yayaların ulaşımını sağlayan tahta köprü bu yönüyle bizim için çok önemli. Köprü çelik halatlarla inşa edildiği için Kızılırmak üzerinde askıda duruyor ve üzerinden geçerken sallanıyor. Bu yüzden ilçemizi ziyarete gelen yerli ve yabancı konukların ilgisini çekiyor. İnsanlar köprü üzerinde bu heyecanı yaşamak ve hatıra fotoğrafı çektirmek bekliyor. Bu sebepten köprü üzerinde yoğunluk yaşanıyor. İstenmeyen bir durumla karşılaşmamak için tahta asma köprüde sık sık güvenlik tedbirleri alıyor ve bakım çalışmaları yapıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.