pendik escort bayan
ak

Avanos'ta Yıl Sonu Sergisi

31.05.2017 - 20:18, Güncelleme: 31.05.2017 - 20:18
 

Avanos'ta Yıl Sonu Sergisi

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin bir yıl boyunca yaptıkları ürünlerden oluşan serginin açılışı yapıldı.Avanos...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin bir yıl boyunca yaptıkları ürünlerden oluşan serginin açılışı yapıldı.Avanos Halk Eğitim Müdürlüğü binasındaki serginin açılışında konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Gürbüz, yıl içinde 74 kurs, bin 257 kursiyer ile el sanatları, dikiş nakış, resim, boyama ve müzik branşlarında kurslar düzenlediklerini söyledi.Gürbüz, "Yaz tatili süresince de öğrencilere yönelik yabancı dil, fotoğrafçılık ve müzik kursları için kayıtlara başladık. Bir yıl boyunca büyük emek vererek oluşturdukları eserlerini sergileyen kursiyerlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.Semah gösterisi ve müzik dinletisinin ardında Avanos Kaymakamı Muhammet Sait Baytok ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş, kurdeleyi keserek serginin açılışını yaptı.Sergilenen ürünler hakkında kursiyerlerden bilgi alan Kaymakam Baytok, "Sergide, el emeği göz nuru çok güzel eserler var. Kağıt rölyefli ve boncuk işlemeli tablolardaki işçilik mükemmel. Kurs hocalarımızın ve kursiyerlerin başarılı çalışmalarının devamını dilerim." ifadelerini kullandı.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin bir yıl boyunca yaptıkları ürünlerden oluşan serginin açılışı yapıldı.Avanos...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin bir yıl boyunca yaptıkları ürünlerden oluşan serginin açılışı yapıldı.

Avanos Halk Eğitim Müdürlüğü binasındaki serginin açılışında konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Gürbüz, yıl içinde 74 kurs, bin 257 kursiyer ile el sanatları, dikiş nakış, resim, boyama ve müzik branşlarında kurslar düzenlediklerini söyledi.

Gürbüz, "Yaz tatili süresince de öğrencilere yönelik yabancı dil, fotoğrafçılık ve müzik kursları için kayıtlara başladık. Bir yıl boyunca büyük emek vererek oluşturdukları eserlerini sergileyen kursiyerlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Semah gösterisi ve müzik dinletisinin ardında Avanos Kaymakamı Muhammet Sait Baytok ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş, kurdeleyi keserek serginin açılışını yaptı.

Sergilenen ürünler hakkında kursiyerlerden bilgi alan Kaymakam Baytok, "Sergide, el emeği göz nuru çok güzel eserler var. Kağıt rölyefli ve boncuk işlemeli tablolardaki işçilik mükemmel. Kurs hocalarımızın ve kursiyerlerin başarılı çalışmalarının devamını dilerim." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.