pendik escort bayan
ak

Avanos'ta "Okul Ve Öğrenci Güvenliği" Toplantısı

08.09.2017 - 11:28, Güncelleme: 08.09.2017 - 11:28
 

Avanos'ta "Okul Ve Öğrenci Güvenliği" Toplantısı

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde "Okul ve öğrenci güvenliği" konulu toplantı düzenlendi.Belediyeye ait konferans salonunda, yeni eğitim öğretim yılı...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde "Okul ve öğrenci güvenliği" konulu toplantı düzenlendi.Belediyeye ait konferans salonunda, yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarına yönelik olarak düzenlenen toplantıda Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç başkanlığında yapıldı.Taşımalı eğitim ve öğrenci güvenliği konusunda ilçede alınacak tedbirleri anlatan Erdinç, katılımcıların görüş ve önerilerini dinledi.Toplantıda konuşan Erdinç, "Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin güven ve huzur içinde eğitim görmesi büyük önem taşıyor. Okulların güvenliği, öğrencilerin güvenli şekilde taşınması, uyuşturucu ve zararlı maddelerle mücadele ve okul kameralarının "Kent güvenlik sistemine entegrasyonu gibi konuları değerlendirmeye devam ediyoruz." diye konuştu.Toplantıya, Belediye Başkanı İsmet İnce, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Onur Güven, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Yaman, belde belediye başkanları, köy muhtarları, okul müdürleri ile okul aile birliği temsilcileri katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde "Okul ve öğrenci güvenliği" konulu toplantı düzenlendi.Belediyeye ait konferans salonunda, yeni eğitim öğretim yılı...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde "Okul ve öğrenci güvenliği" konulu toplantı düzenlendi.

Belediyeye ait konferans salonunda, yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarına yönelik olarak düzenlenen toplantıda Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç başkanlığında yapıldı.

Taşımalı eğitim ve öğrenci güvenliği konusunda ilçede alınacak tedbirleri anlatan Erdinç, katılımcıların görüş ve önerilerini dinledi.

Toplantıda konuşan Erdinç, "Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin güven ve huzur içinde eğitim görmesi büyük önem taşıyor. Okulların güvenliği, öğrencilerin güvenli şekilde taşınması, uyuşturucu ve zararlı maddelerle mücadele ve okul kameralarının "Kent güvenlik sistemine entegrasyonu gibi konuları değerlendirmeye devam ediyoruz." diye konuştu.

Toplantıya, Belediye Başkanı İsmet İnce, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Onur Güven, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Yaman, belde belediye başkanları, köy muhtarları, okul müdürleri ile okul aile birliği temsilcileri katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.