pendik escort bayan
ak

Avanos'ta Öğrenciler Yangın Tatbikatına Katıldı

03.03.2017 - 09:03, Güncelleme: 03.03.2017 - 09:03
 

Avanos'ta Öğrenciler Yangın Tatbikatına Katıldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde itfaiye yetkilileri ve öğrencilerin katıldığı yangın tatbikatı yapıldı.Avanos Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde itfaiye yetkilileri ve öğrencilerin katıldığı yangın tatbikatı yapıldı.Avanos Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Avanos Anadolu Lisesi işbirliğinde düzenlenen tatbikata okuldaki tüm öğrenci ve öğretmenler katıldı. Tatbikatta, itfaiye personellerinden İsmail Gül ve Yücel Körükçü tarafından öğrencilere yangın anında nasıl davranılması gerektiği konusunda bilgi verildi, yangına müdahale etme teknikleri uygulamalı olarak gösterildi.Eşya ve farklı malzemeler kontrollü olarak yakılarak öğrencilerin itfaiye erlerinin yardımıyla alevleri söndürmeleri sağlandığı tatbikatta tüm sınıflardan temsilci olarak seçilen öğrencilerin uygulama yapmasına imkan sağlandığı tatbikatta itfaiye ve 112 acil servise ihbar, binanın güvenli tahliyesi, yangına ilk müdahale konusunda eğitimler verildi.Tatbikatla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan itfaiye eri İsmail Gül, yangın olayını kurgusal olarak öğrencilere yaşatmak ve öğrenme tekniklerini pratik yaparak sağlamanın çok daha verimli olduğunu söyledi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde itfaiye yetkilileri ve öğrencilerin katıldığı yangın tatbikatı yapıldı.Avanos Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde itfaiye yetkilileri ve öğrencilerin katıldığı yangın tatbikatı yapıldı.

Avanos Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Avanos Anadolu Lisesi işbirliğinde düzenlenen tatbikata okuldaki tüm öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Tatbikatta, itfaiye personellerinden İsmail Gül ve Yücel Körükçü tarafından öğrencilere yangın anında nasıl davranılması gerektiği konusunda bilgi verildi, yangına müdahale etme teknikleri uygulamalı olarak gösterildi.

Eşya ve farklı malzemeler kontrollü olarak yakılarak öğrencilerin itfaiye erlerinin yardımıyla alevleri söndürmeleri sağlandığı tatbikatta tüm sınıflardan temsilci olarak seçilen öğrencilerin uygulama yapmasına imkan sağlandığı tatbikatta itfaiye ve 112 acil servise ihbar, binanın güvenli tahliyesi, yangına ilk müdahale konusunda eğitimler verildi.

Tatbikatla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan itfaiye eri İsmail Gül, yangın olayını kurgusal olarak öğrencilere yaşatmak ve öğrenme tekniklerini pratik yaparak sağlamanın çok daha verimli olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.