pendik escort bayan
ak

Avanos'ta İnşaat Atıkları Denetlendi

23.01.2017 - 13:53, Güncelleme: 23.01.2017 - 13:53
 

Avanos'ta İnşaat Atıkları Denetlendi

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri kent genelinde yapılan inşaat, tadilat, yıkım ve hafriyat atıklarını denetime...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri kent genelinde yapılan inşaat, tadilat, yıkım ve hafriyat atıklarını denetime aldı.Avanos Zabıta Müdürü Mustafa Ergün, AA muhabirine yaptığı açılamada, moloz ve hafriyat atıkları nedeniyle çevre kirliliğine neden olan firma ve şahıslar hakkında idari işlem başlatılacağını, denetimlerin hassasiyetle sürdürüldüğünü aktardı.Ergün, "İnşaat firmaları ve şahıslarca Avanos'ta yapılan inşaat, tadilat veya inşaat yıkımı gibi çalışmalar esnasında kurallara uymayan, çevreye zarar veren ve çevre kirliliğine neden olan kişilere karşı denetim başlattık. İnşaat çalışmalarını yürüten yetkililere ekiplerimiz tarafından tebligat yapılıyor. Kurallara uygun olarak davranmayan ve atıklarını hafriyat sahası dışına döktüğü tespit edilenler hakkında idari işlem başlatıyoruz." diye konuştu. Belediye zabıta ekiplerinin ilçe genelinde her gün araştırma yaptığını vurgulayan Ergün, turizm bölgesi olması nedeniyle firma ve şahıslardan duyarlı davranmaları yönünde tavsiyede bulundu.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri kent genelinde yapılan inşaat, tadilat, yıkım ve hafriyat atıklarını denetime...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri kent genelinde yapılan inşaat, tadilat, yıkım ve hafriyat atıklarını denetime aldı.

Avanos Zabıta Müdürü Mustafa Ergün, AA muhabirine yaptığı açılamada, moloz ve hafriyat atıkları nedeniyle çevre kirliliğine neden olan firma ve şahıslar hakkında idari işlem başlatılacağını, denetimlerin hassasiyetle sürdürüldüğünü aktardı.

Ergün, "İnşaat firmaları ve şahıslarca Avanos'ta yapılan inşaat, tadilat veya inşaat yıkımı gibi çalışmalar esnasında kurallara uymayan, çevreye zarar veren ve çevre kirliliğine neden olan kişilere karşı denetim başlattık. İnşaat çalışmalarını yürüten yetkililere ekiplerimiz tarafından tebligat yapılıyor. Kurallara uygun olarak davranmayan ve atıklarını hafriyat sahası dışına döktüğü tespit edilenler hakkında idari işlem başlatıyoruz." diye konuştu.

Belediye zabıta ekiplerinin ilçe genelinde her gün araştırma yaptığını vurgulayan Ergün, turizm bölgesi olması nedeniyle firma ve şahıslardan duyarlı davranmaları yönünde tavsiyede bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.