pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Avanos'ta "Gez-gör Çarkı" Çeşitli Noktalara Yerleştirildi

Siyaset 11.04.2018 - 16:23, Güncelleme: 11.04.2018 - 16:23
 

Avanos'ta "Gez-gör Çarkı" Çeşitli Noktalara Yerleştirildi

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi tarafından, turistlerin ilgisini çekmek amacıyla ilçe hakkında bilgilere yer verilen hareketli tabelalar çeşitli aklanlara...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi tarafından, turistlerin ilgisini çekmek amacıyla ilçe hakkında bilgilere yer verilen hareketli tabelalar çeşitli aklanlara yerleştirildi."Gez-gör çarkı" adı verilen bilgi tabelalarında kentte ziyaret edilebilecek alanlar ve fotoğraflara yer veriliyor.Belediye Fen İşleri Müdürü İsa Deş, AA muhabirine, kentin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında Kızılırmak nehri kenarına ve bazı caddelere tabelaların konulduğunu, zamanla sayısının artırılacağını belirtti.Deş, "Turizmin, ilçemizin geneline yayılması için tarihi ve kültürel alanları gösteren bu tabelaları tasarladık. Elle döndürülebilen özellikteki tabelada, Avanos'a ait fotoğraf ve tanıtıcı bilgiler yer alıyor. Tabelayı inceleyenler, yakın mesafelerde görülmesi gereken yerler olduğunu fark ediyor." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi tarafından, turistlerin ilgisini çekmek amacıyla ilçe hakkında bilgilere yer verilen hareketli tabelalar çeşitli aklanlara...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi tarafından, turistlerin ilgisini çekmek amacıyla ilçe hakkında bilgilere yer verilen hareketli tabelalar çeşitli aklanlara yerleştirildi.

"Gez-gör çarkı" adı verilen bilgi tabelalarında kentte ziyaret edilebilecek alanlar ve fotoğraflara yer veriliyor.

Belediye Fen İşleri Müdürü İsa Deş, AA muhabirine, kentin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında Kızılırmak nehri kenarına ve bazı caddelere tabelaların konulduğunu, zamanla sayısının artırılacağını belirtti.

Deş, "Turizmin, ilçemizin geneline yayılması için tarihi ve kültürel alanları gösteren bu tabelaları tasarladık. Elle döndürülebilen özellikteki tabelada, Avanos'a ait fotoğraf ve tanıtıcı bilgiler yer alıyor. Tabelayı inceleyenler, yakın mesafelerde görülmesi gereken yerler olduğunu fark ediyor." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.