pendik escort bayan
ak

Avanos'ta "Foto Maraton" Yarışması

20.11.2017 - 15:08, Güncelleme: 20.11.2017 - 15:08
 

Avanos'ta "Foto Maraton" Yarışması

NEVŞEHİR (AA) – Avanos Kaymakamlığı ile Avanos Belediyesi iş birliğinde ilçenin tanıtımına katkı sunmak amacıyla fotoğraf yarışması düzenlendi.Foto...

NEVŞEHİR (AA) – Avanos Kaymakamlığı ile Avanos Belediyesi iş birliğinde ilçenin tanıtımına katkı sunmak amacıyla fotoğraf yarışması düzenlendi.Foto maraton adıyla kentin görsel güzelliklerini ön plana çıkarmak için düzenlenen yarışma sonunda, jüri heyetince fotoğraf sanatçılarının objektiflerine yansıyan 767 fotoğraf arasında değerlendirme yapıldı.Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin doğal güzelliklerinin gelecek nesillere aktarılması ve kentin tanıtımına katkı sağlamasını beklediklerini belirtti.Erdinç, "Kapadokya'nın en güzel kentlerinden biri olan, doğanın tüm cömertliğini sunduğu, toprağın sanata dönüştüğü, medeniyetlerin ve kültürlerin kavşak noktası Avanos'un turistik değerlerini en iyi şekilde tanıtmak ve sanatsal görsel bir bellek oluşturmak için yarışmayı düzenledik. İlçe arşivine güzel eserler kazandırılmıştır." dedi.143 yarışmacının katıldığı yarışmada, seçici kurul tarafından 767 fotoğraf değerlendirilerek 38 fotoğraf ödül ve sergilemeye değer görüldü.Yarışma sonunda, Caner Başer (Aksaray) birinci, Şeref Akçay (Ordu) ikinci, Arif Öztekin (Diyarbakır) üçüncü olurken, İbrahim İşlertaş (Kayseri), Arzu İbranoğlu (Kocaeli), Sefa Genç (Tokat) mansiyon ödülü aldı. Erdal Baykara (Çorum) ve Hakan Gümüş (Konya) ise özel ödülün sahibi oldu.
NEVŞEHİR (AA) – Avanos Kaymakamlığı ile Avanos Belediyesi iş birliğinde ilçenin tanıtımına katkı sunmak amacıyla fotoğraf yarışması düzenlendi.Foto...

NEVŞEHİR (AA) – Avanos Kaymakamlığı ile Avanos Belediyesi iş birliğinde ilçenin tanıtımına katkı sunmak amacıyla fotoğraf yarışması düzenlendi.

Foto maraton adıyla kentin görsel güzelliklerini ön plana çıkarmak için düzenlenen yarışma sonunda, jüri heyetince fotoğraf sanatçılarının objektiflerine yansıyan 767 fotoğraf arasında değerlendirme yapıldı.

Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin doğal güzelliklerinin gelecek nesillere aktarılması ve kentin tanıtımına katkı sağlamasını beklediklerini belirtti.

Erdinç, "Kapadokya'nın en güzel kentlerinden biri olan, doğanın tüm cömertliğini sunduğu, toprağın sanata dönüştüğü, medeniyetlerin ve kültürlerin kavşak noktası Avanos'un turistik değerlerini en iyi şekilde tanıtmak ve sanatsal görsel bir bellek oluşturmak için yarışmayı düzenledik. İlçe arşivine güzel eserler kazandırılmıştır." dedi.

143 yarışmacının katıldığı yarışmada, seçici kurul tarafından 767 fotoğraf değerlendirilerek 38 fotoğraf ödül ve sergilemeye değer görüldü.

Yarışma sonunda, Caner Başer (Aksaray) birinci, Şeref Akçay (Ordu) ikinci, Arif Öztekin (Diyarbakır) üçüncü olurken, İbrahim İşlertaş (Kayseri), Arzu İbranoğlu (Kocaeli), Sefa Genç (Tokat) mansiyon ödülü aldı. Erdal Baykara (Çorum) ve Hakan Gümüş (Konya) ise özel ödülün sahibi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.