pendik escort bayan
ak

Avanoslu Kadınlar Yoga Etkinliğinde Buluştu

13.05.2018 - 17:28, Güncelleme: 13.05.2018 - 17:28
 

Avanoslu Kadınlar Yoga Etkinliğinde Buluştu

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi tarafından ilçede yaşayan kadınlara yönelik yoga etkinliği düzenlendi.Bahçelievler Mahallesi'nde ilçeden geçen Kızılırmak...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi tarafından ilçede yaşayan kadınlara yönelik yoga etkinliği düzenlendi.Bahçelievler Mahallesi'nde ilçeden geçen Kızılırmak Nehri kenarında organize edilen programda, Yoga Eğitmeni Ezgi Sorman öncülüğünde yaklaşık bir saat süren bir program yapıldı.Sorman, etkinlikle ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, yoganın sağlıklı yaşam için yapılan bir tür spor olduğunu belirterek, "Yoga, zihin, vücut, organlar ve kasların çalıştırılmasının birleşimi olan ve her yaştan insanın yapabileceği bir etkinlik olması nedeniyle diğer spor faaliyetlerinden ayrı bir yere sahiptir. Güçlü zihin ve beden yapısına sahip olmaları için ilçemizde kadınlar için böyle bir etkinlik düzenledik." dedi.Yoga hareketleri ile egzersiz yapan kadınlar, etkinliğin sürekli hale getirilmesini isteyerek ilgililere teşekkür etti.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi tarafından ilçede yaşayan kadınlara yönelik yoga etkinliği düzenlendi.Bahçelievler Mahallesi'nde ilçeden geçen Kızılırmak...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi tarafından ilçede yaşayan kadınlara yönelik yoga etkinliği düzenlendi.

Bahçelievler Mahallesi'nde ilçeden geçen Kızılırmak Nehri kenarında organize edilen programda, Yoga Eğitmeni Ezgi Sorman öncülüğünde yaklaşık bir saat süren bir program yapıldı.

Sorman, etkinlikle ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, yoganın sağlıklı yaşam için yapılan bir tür spor olduğunu belirterek, "Yoga, zihin, vücut, organlar ve kasların çalıştırılmasının birleşimi olan ve her yaştan insanın yapabileceği bir etkinlik olması nedeniyle diğer spor faaliyetlerinden ayrı bir yere sahiptir. Güçlü zihin ve beden yapısına sahip olmaları için ilçemizde kadınlar için böyle bir etkinlik düzenledik." dedi.

Yoga hareketleri ile egzersiz yapan kadınlar, etkinliğin sürekli hale getirilmesini isteyerek ilgililere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.