pendik escort bayan
ak

Avanoslu Kadınlar Atıklardan Süs Eşyası Yaptı

27.06.2018 - 14:33, Güncelleme: 27.06.2018 - 14:33
 

Avanoslu Kadınlar Atıklardan Süs Eşyası Yaptı

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce gerçekleştirilen projeyle kadınlar, atık malzemelerden süs eşyaları yapmayı...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce gerçekleştirilen projeyle kadınlar, atık malzemelerden süs eşyaları yapmayı öğrendi. Orta Mahalle'de belediye tarafından kurulan standa davet edilen kadınlar, beraberlerinde getirdikleri çeşitli atıklarından süs eşyaları yapmayı öğrenerek, uygulamaya koydu. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özge Önderoğlu Akkuyu, gazetecilere yaptığı açıklamada, pet şişelerden çiçek, plastik kapaklardan kolye yapımının öğretildiği projenin sosyal sorumluluk ve çevreyi koruma bilincine dikkat çekmek için gerçekleştirildiğini belirterek, "Projemize destek veren katılımcılar standımızda süs eşyaları yapımını öğreniyor ve öğrendiklerini hayal güçleri ile zenginleştiriyorlar. Böylelikle atıkları değerlendirerek çevreyi koruma bilincinin oluşması sağlanıyor." dedi.Proje çalışmanın ileriki günlerde kentin çeşitli noktalarında sürdürüleceği öğrenildi.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce gerçekleştirilen projeyle kadınlar, atık malzemelerden süs eşyaları yapmayı...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce gerçekleştirilen projeyle kadınlar, atık malzemelerden süs eşyaları yapmayı öğrendi.

Orta Mahalle'de belediye tarafından kurulan standa davet edilen kadınlar, beraberlerinde getirdikleri çeşitli atıklarından süs eşyaları yapmayı öğrenerek, uygulamaya koydu.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özge Önderoğlu Akkuyu, gazetecilere yaptığı açıklamada, pet şişelerden çiçek, plastik kapaklardan kolye yapımının öğretildiği projenin sosyal sorumluluk ve çevreyi koruma bilincine dikkat çekmek için gerçekleştirildiğini belirterek, "Projemize destek veren katılımcılar standımızda süs eşyaları yapımını öğreniyor ve öğrendiklerini hayal güçleri ile zenginleştiriyorlar. Böylelikle atıkları değerlendirerek çevreyi koruma bilincinin oluşması sağlanıyor." dedi.

Proje çalışmanın ileriki günlerde kentin çeşitli noktalarında sürdürüleceği öğrenildi.

Avanoslu Kadınlar Atıklardan Süs Eşyası Yaptı

Avanoslu Kadınlar Atıklardan Süs Eşyası Yaptı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.