pendik escort bayan
ak

Avanos'a Seyit Onbaşı'nın Heykeli Dikildi

14.07.2017 - 21:28, Güncelleme: 14.07.2017 - 21:28
 

Avanos'a Seyit Onbaşı'nın Heykeli Dikildi

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesine belediye tarafından ilçedeki bir parka, Çanakkale Savaşı kahramanı Koca Seyit Onbaşı'nın heykeli dikildi.Atatürk Caddesindeki...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesine belediye tarafından ilçedeki bir parka, Çanakkale Savaşı kahramanı Koca Seyit Onbaşı'nın heykeli dikildi.Atatürk Caddesindeki parka yerleştirilen 175 santimetre yüksekliğinde ve 75 kilogram ağırlığındaki heykel, Seyit Onbaşı'nın gerçek vücut ölçüleri dikkate alınarak yapıldı.Belediye Başkanı İsmet İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çanakkale savaşının kaderini değiştirecek bir kahramanlık örneği gösteren Seyit Onbaşı'nın yeni nesillerce tanınmasına katkı sağlamak amacıyla çalışmanın yapıldığını kaydetti.İnce, "Heykelleri yapmamızdaki amaç, hem bu kahramanları genç nesillere tanıtmak hem de onlarla birlikte bu topraklar için canla başla mücadele veren şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anmak." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesine belediye tarafından ilçedeki bir parka, Çanakkale Savaşı kahramanı Koca Seyit Onbaşı'nın heykeli dikildi.Atatürk Caddesindeki...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesine belediye tarafından ilçedeki bir parka, Çanakkale Savaşı kahramanı Koca Seyit Onbaşı'nın heykeli dikildi.

Atatürk Caddesindeki parka yerleştirilen 175 santimetre yüksekliğinde ve 75 kilogram ağırlığındaki heykel, Seyit Onbaşı'nın gerçek vücut ölçüleri dikkate alınarak yapıldı.

Belediye Başkanı İsmet İnce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çanakkale savaşının kaderini değiştirecek bir kahramanlık örneği gösteren Seyit Onbaşı'nın yeni nesillerce tanınmasına katkı sağlamak amacıyla çalışmanın yapıldığını kaydetti.

İnce, "Heykelleri yapmamızdaki amaç, hem bu kahramanları genç nesillere tanıtmak hem de onlarla birlikte bu topraklar için canla başla mücadele veren şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anmak." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.