pendik escort bayan
ak

Avanos Turizm Çevre Ve Estetik Kurulu Toplandı

16.03.2018 - 09:58, Güncelleme: 16.03.2018 - 09:58
 

Avanos Turizm Çevre Ve Estetik Kurulu Toplandı

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Turizm Çevre ve Estetik Kurulu tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.Avanos Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Turizm Çevre ve Estetik Kurulu tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.Avanos Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç ve Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce tarafından esnafların iş yerlerine yaptırdıkları tabelalar ile ilgili bilgilendirme yapıldı.Kaymakam Erdinç, Kapadokya bölgesinin önemli turizm yerlerinden birisinin Avanos olduğunu söyledi.Avanos'un bölgenin sanat merkezi olduğunu belirten Erdinç, "Avanos’un kültürel ve doğal mirasını korumak ve yaşatmak, sürdürülebilir turizm ve kalkınma perspektifini geliştirmek için kent estetiğinin önüne geçen çirkin tabelaların tek tip tabela uygulaması ile değiştirilmesi gerekiyor. Şehircilik adına ilçemizde örnek çalışmaların gerçekleştirilmesini sağlamak amacıyla ilçe merkezinde faaliyet göstermek üzere Avanos Turizm, Çevre ve Estetik Kurulunu oluşturduk. Kurulun aldığı kararların hayata geçirilmesi ile şehir estetiği adına önemli çalışmalar yapılacağına inanıyorum." diye konuştu.Başkan İnce ise, İlçede kent estetiği adına görüntü kirliliğine yol açan tabela ve vitrin görünümlerinin ilçenin tarih ve turizmine yakışır bir şekilde standart edilmesi ve düzenlenmesi adına üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade etti.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos Turizm Çevre ve Estetik Kurulu tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.Avanos Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Turizm Çevre ve Estetik Kurulu tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Avanos Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç ve Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce tarafından esnafların iş yerlerine yaptırdıkları tabelalar ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Kaymakam Erdinç, Kapadokya bölgesinin önemli turizm yerlerinden birisinin Avanos olduğunu söyledi.

Avanos'un bölgenin sanat merkezi olduğunu belirten Erdinç, "Avanos’un kültürel ve doğal mirasını korumak ve yaşatmak, sürdürülebilir turizm ve kalkınma perspektifini geliştirmek için kent estetiğinin önüne geçen çirkin tabelaların tek tip tabela uygulaması ile değiştirilmesi gerekiyor. Şehircilik adına ilçemizde örnek çalışmaların gerçekleştirilmesini sağlamak amacıyla ilçe merkezinde faaliyet göstermek üzere Avanos Turizm, Çevre ve Estetik Kurulunu oluşturduk. Kurulun aldığı kararların hayata geçirilmesi ile şehir estetiği adına önemli çalışmalar yapılacağına inanıyorum." diye konuştu.

Başkan İnce ise, İlçede kent estetiği adına görüntü kirliliğine yol açan tabela ve vitrin görünümlerinin ilçenin tarih ve turizmine yakışır bir şekilde standart edilmesi ve düzenlenmesi adına üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.