pendik escort bayan
ak

Avanos Kent Konseyi Toplantısı Yapıldı

17.01.2017 - 14:23, Güncelleme: 17.01.2017 - 14:23
 

Avanos Kent Konseyi Toplantısı Yapıldı

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı, belediye konferans salonunda yapıldı.İlçedeki, kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerinin...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı, belediye konferans salonunda yapıldı.İlçedeki, kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin katıldığı toplantıya mahalle muhtarları ve mahalle temsilcileri de yer aldı.Toplantının açılış konuşmasını yapan Avanos Kent Konseyi Başkanı Mehmet Sarıtaş, konseyin, kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması için çalışma yürüttüğünü belirterek, 2016 yılı içinde tamamlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.Kent Konseyi için, belediye tarafından büro tahsis edildiğini söyleyen Sarıtaş, bundan sonraki çalışmaların daha etkin şekilde sürdürüleceğini kaydetti.Konseyin 2017 yılı hedeflerini anlatan Sarıtaş, "Kadın ve Gençlik grupları oluşturarak çalışmaları daha katılımcı bir seviyeye taşıyacağız. Sanatsal faaliyetleri desteklemek için başlattığımız halk korosu çalışmalarını destekleyerek, katılımın artmasını sağlayacağız." dedi.Toplantıda, Genç Girişimci Liderler Derneğinin Avanos Kent Konseyinde 1 üye ile görev alma talebi konsey tarafından oy birliği ile kabul edildi.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı, belediye konferans salonunda yapıldı.İlçedeki, kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerinin...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı, belediye konferans salonunda yapıldı.

İlçedeki, kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin katıldığı toplantıya mahalle muhtarları ve mahalle temsilcileri de yer aldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Avanos Kent Konseyi Başkanı Mehmet Sarıtaş, konseyin, kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması için çalışma yürüttüğünü belirterek, 2016 yılı içinde tamamlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kent Konseyi için, belediye tarafından büro tahsis edildiğini söyleyen Sarıtaş, bundan sonraki çalışmaların daha etkin şekilde sürdürüleceğini kaydetti.

Konseyin 2017 yılı hedeflerini anlatan Sarıtaş, "Kadın ve Gençlik grupları oluşturarak çalışmaları daha katılımcı bir seviyeye taşıyacağız. Sanatsal faaliyetleri desteklemek için başlattığımız halk korosu çalışmalarını destekleyerek, katılımın artmasını sağlayacağız." dedi.

Toplantıda, Genç Girişimci Liderler Derneğinin Avanos Kent Konseyinde 1 üye ile görev alma talebi konsey tarafından oy birliği ile kabul edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.