pendik escort bayan
ak

"Avanos Kapadokya Mobil Uygulaması" Tanıtıldı

20.02.2019 - 15:28, Güncelleme: 20.02.2019 - 15:28
 

"Avanos Kapadokya Mobil Uygulaması" Tanıtıldı

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Kaymakamlığı, ilçenin tanıtımına katkı sunmak ve turistlere rehber olması amacıyla mobil cihazlarda kullanılabilecek "Avanos...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Kaymakamlığı, ilçenin tanıtımına katkı sunmak ve turistlere rehber olması amacıyla mobil cihazlarda kullanılabilecek "Avanos Kapadokya Mobil Uygulaması"nı hayata geçirdi.Uygulamanın hizmete girmesi nedeniyle kaymakamlık tarafından tanıtım toplantısı düzenlendi.Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, programda yaptığı konuşmada, ilçenin tanıtımı ve turistik alanların ziyareti açısından uygulamanın verimli olacağına inandığını belirtti.Erdinç, "Kapadokya'nın sanat merkezi konumundaki Avanos'un, tarihi, coğrafi ve kültürel değerleri, gezi, konaklama, alışveriş, eğlence ve gastronomi zenginlikleri başta olmak üzere ilçede bulunan turistik tüm unsurlar uygulamada yer alıyor. Uygulamayla, bölgeyi ziyaret eden misafirler kolaylıkla arzu ettikleri yerleri gezebilecekler. Harita ve navigasyon hizmetini uygulama alt yapısından alarak gezilerinde favori ve rota oluşturma imkanına erişecekler." dedi.Erdinç, uygulamanın Türkçe ve İngilizce dil seçeneği bulunduğunu sözlerine ekledi.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos Kaymakamlığı, ilçenin tanıtımına katkı sunmak ve turistlere rehber olması amacıyla mobil cihazlarda kullanılabilecek "Avanos...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Kaymakamlığı, ilçenin tanıtımına katkı sunmak ve turistlere rehber olması amacıyla mobil cihazlarda kullanılabilecek "Avanos Kapadokya Mobil Uygulaması"nı hayata geçirdi.

Uygulamanın hizmete girmesi nedeniyle kaymakamlık tarafından tanıtım toplantısı düzenlendi.

Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, programda yaptığı konuşmada, ilçenin tanıtımı ve turistik alanların ziyareti açısından uygulamanın verimli olacağına inandığını belirtti.

Erdinç, "Kapadokya'nın sanat merkezi konumundaki Avanos'un, tarihi, coğrafi ve kültürel değerleri, gezi, konaklama, alışveriş, eğlence ve gastronomi zenginlikleri başta olmak üzere ilçede bulunan turistik tüm unsurlar uygulamada yer alıyor. Uygulamayla, bölgeyi ziyaret eden misafirler kolaylıkla arzu ettikleri yerleri gezebilecekler. Harita ve navigasyon hizmetini uygulama alt yapısından alarak gezilerinde favori ve rota oluşturma imkanına erişecekler." dedi.

Erdinç, uygulamanın Türkçe ve İngilizce dil seçeneği bulunduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.