pendik escort bayan
ak

Av. Eliş, Aday Adaylığını açıkladı

18.02.2015 - 09:32, Güncelleme: 18.02.2015 - 09:32
 

Av. Eliş, Aday Adaylığını açıkladı

Görevinden bir süre önce istifa eden Sivas Baro Başkanı Avukat Muharrem Eliş, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

Açıklamaya parti binası önünde coşkulu bir topluluk tarafından karşılanan Av.Muharrem Eliş’in açıklamasına çok sayılı vatandaş ve  partili katıldı.   Muharrem Eliş, "Ol deyince olduran, gönüllerimizi vatan, millet ve kardeşlik sevgisi ile dolduran bizleri bu coşkuyla bir araya getiren Cenab-ı Hakka sonsuz şükürler olsun.   1973 Yıldızeli Subaşı Köyü doğumluyum. Üniversite tahsili ve vatani görevim dışında kalan ömrümü Sivas'ta yaşadım. Sivas'ın her mahallesinde, her sokağında, her caddesinde ya akrabam ya hısım ya komşum ya arkadaşım ya da müvekkilim vardır. Bu şehri biz uzaktan sevmedik. Sultan Şehir bizim kılcal damarlarımıza kadar nüfuz etti.     Bu şehrin kaderi bedim kaderim. Bu şehrin huzuru benim huzurum. Bu şehrin hüznü benim hüznüm.  Geçen hafta yürütmekte olduğum Sivas Baro Başkanlığı görevinden Millet Vekili Aday Adaylığı müracaatı için istifa ettim. Baro Başkanı olarak görev yaptığım 3 yıl içerisinde şehrimizin tüm kamu kurum ve kuruluşları, Sendikalar, Odalar, Vakıflar, Dernekler, STK'lar, Kanaat Önderleri ile irtibatlı, uyumlu ve verimli çalışma sergiledim. Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun müjdelerinden birisi olan 2. Devlet Üniversitesi 4 Eylül Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin kuruluş protokolünü hazırlayıp imzalayan birkaç kişiden birisiyim.     Yine Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanlığının organize ettiği Sivas Başkanlar Kurulu Üyesi olarak şehrimizin her türlü problemlerinin ve çözüm önerilerinin ele alındığı periyodik toplantıların tamamına katılarak görüş, öneri ve eleştirilerimi sundum. Şehrimize Sivas Baro Başkanı olarak, Bölgemizde, Ülkemizde hatta Uluslar arası alanlarda da başarı ile temsil ettim. Hırs kulağa bir şey duyurmaz, kim gözü kapatır. Kanaatten hiç kimse ölmemiş, hırsla da hiç kimse padişah olamamıştır. Bu gün bu saatte işlerinden, vaktinizden, fedakârlık yaparak olumsuz hava koşullarına rağmen kardeşlik aşkıyla buraya gelen siz vefalı dostlara teşekkür ederim. ALLAH SÖZÜMÜZDE SADIK KILSIN. SESİMİZİ GÜÇLÜ KILSIN. YÜREĞİMİZİ FERAH TUTSUN. SÖZÜMÜZÜ TESİRLİ, EMEĞİMİZ BEREKETLİ OLSUN. DOSTLARIMIZ SADIK, YOLUMUZ AÇIK OLSUN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN” dedi.     Toplantı sonrası katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.     Daha sonra Eliş, milletvekili aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti Sivas İl Başkanlığına teslim etti. - Sivas   Muharrem ELİŞ, Sivas, Ak Parti, Milletvekili, Adayı, yorum, resim, haber, Muharrem ELİŞ kimdir, Muharrem ELİŞ özgeçmişi, Muharrem ELİŞ resimleri, Muharrem ELİŞ yorumları, ak parti, Sivas AKP Aday, Adayları 2015, Sivas milletvekili adayları, Sivas milletvekili, sivas seçim, sivas anket, anket, sivasbülteni, SİVAS, aday adayları, VEKİL ADAYLARI sivas, seçim, 2015
Görevinden bir süre önce istifa eden Sivas Baro Başkanı Avukat Muharrem Eliş, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

Açıklamaya parti binası önünde coşkulu bir topluluk tarafından karşılanan Av.Muharrem Eliş’in açıklamasına çok sayılı vatandaş ve  partili katıldı.

 

Muharrem Eliş, "Ol deyince olduran, gönüllerimizi vatan, millet ve kardeşlik sevgisi ile dolduran bizleri bu coşkuyla bir araya getiren Cenab-ı Hakka sonsuz şükürler olsun.

 

1973 Yıldızeli Subaşı Köyü doğumluyum. Üniversite tahsili ve vatani görevim dışında kalan ömrümü Sivas'ta yaşadım. Sivas'ın her mahallesinde, her sokağında, her caddesinde ya akrabam ya hısım ya komşum ya arkadaşım ya da müvekkilim vardır. Bu şehri biz uzaktan sevmedik. Sultan Şehir bizim kılcal damarlarımıza kadar nüfuz etti.

 

 

Bu şehrin kaderi bedim kaderim. Bu şehrin huzuru benim huzurum. Bu şehrin hüznü benim hüznüm. 

Geçen hafta yürütmekte olduğum Sivas Baro Başkanlığı görevinden Millet Vekili Aday Adaylığı müracaatı için istifa ettim. Baro Başkanı olarak görev yaptığım 3 yıl içerisinde şehrimizin tüm kamu kurum ve kuruluşları, Sendikalar, Odalar, Vakıflar, Dernekler, STK'lar, Kanaat Önderleri ile irtibatlı, uyumlu ve verimli çalışma sergiledim.

Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun müjdelerinden birisi olan 2. Devlet Üniversitesi 4 Eylül Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin kuruluş protokolünü hazırlayıp imzalayan birkaç kişiden birisiyim.

 

 

Yine Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanlığının organize ettiği Sivas Başkanlar Kurulu Üyesi olarak şehrimizin her türlü problemlerinin ve çözüm önerilerinin ele alındığı periyodik toplantıların tamamına katılarak görüş, öneri ve eleştirilerimi sundum.

Şehrimize Sivas Baro Başkanı olarak, Bölgemizde, Ülkemizde hatta Uluslar arası alanlarda da başarı ile temsil ettim.

Hırs kulağa bir şey duyurmaz, kim gözü kapatır. Kanaatten hiç kimse ölmemiş, hırsla da hiç kimse padişah olamamıştır.

Bu gün bu saatte işlerinden, vaktinizden, fedakârlık yaparak olumsuz hava koşullarına rağmen kardeşlik aşkıyla buraya gelen siz vefalı dostlara teşekkür ederim. ALLAH SÖZÜMÜZDE SADIK KILSIN. SESİMİZİ GÜÇLÜ KILSIN. YÜREĞİMİZİ FERAH TUTSUN. SÖZÜMÜZÜ TESİRLİ, EMEĞİMİZ BEREKETLİ OLSUN. DOSTLARIMIZ SADIK, YOLUMUZ AÇIK OLSUN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN” dedi.

 

 

Toplantı sonrası katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

 

  Daha sonra Eliş, milletvekili aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti Sivas İl Başkanlığına teslim etti. - Sivas

 

Muharrem ELİŞ, Sivas, Ak Parti, Milletvekili, Adayı, yorum, resim, haber, Muharrem ELİŞ kimdir, Muharrem ELİŞ özgeçmişi, Muharrem ELİŞ resimleri, Muharrem ELİŞ yorumları, ak parti, Sivas AKP Aday, Adayları 2015, Sivas milletvekili adayları, Sivas milletvekili, sivas seçim, sivas anket, anket, sivasbülteni, SİVAS, aday adayları, VEKİL ADAYLARI sivas, seçim, 2015

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.