pendik escort bayan
ak

Aü Senfoni Orkestrasından Konser

Siyaset 20.02.2018 - 09:28, Güncelleme: 20.02.2018 - 09:28
 

Aü Senfoni Orkestrasından Konser

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Senfoni Orkestrası, 22 Şubat Perşembe günü konser verecek.AÜ Senfoni Orkestrası, 22 Şubat Perşembe günü...

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Senfoni Orkestrası, 22 Şubat Perşembe günü konser verecek.AÜ Senfoni Orkestrası, 22 Şubat Perşembe günü Yunus Emre Yerleşkesindeki Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde şef Fuad İbrahimov yönetiminde sahne alacak. Yegana Akhundova ve Zeynep Çilingir'in solist olarak yer alacağı konserde, Dmitri Şostakoviç'in 1. piyano konçertosu ile Fikret Amirov'un Nizami senfonisi seslendirilecek. Konser, saat 20.00'de başlayacak.
ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Senfoni Orkestrası, 22 Şubat Perşembe günü konser verecek.AÜ Senfoni Orkestrası, 22 Şubat Perşembe günü...

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Senfoni Orkestrası, 22 Şubat Perşembe günü konser verecek.

AÜ Senfoni Orkestrası, 22 Şubat Perşembe günü Yunus Emre Yerleşkesindeki Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde şef Fuad İbrahimov yönetiminde sahne alacak.

Yegana Akhundova ve Zeynep Çilingir'in solist olarak yer alacağı konserde, Dmitri Şostakoviç'in 1. piyano konçertosu ile Fikret Amirov'un Nizami senfonisi seslendirilecek.

Konser, saat 20.00'de başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.