pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Atütürk Havalimanı'nda patlama ve silah sesleri

28.06.2016 - 22:49, Güncelleme: 28.06.2016 - 22:49
 

Atütürk Havalimanı'nda patlama ve silah sesleri

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar VIP gidiş teminalinde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından silah sesleri duyuldu.

 Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar VIP gidiş teminalinde patlama meydana geldi.Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar VIP gidiş teminalinde patlama meydana geldi. Dış hatlar terminalinde art arda patlama sesi duyuldu.İlk bilgilere göre, iki terör örgütü üyesi, Emniyet güçlerinin kendilerinden şüphelenmesinin ardından üstlerinde bulunan 4 el bombasını X-ray cihazlarına doğru attı ve 4 ayrı patlama art arda yaşandı. Sonrasında polisler ateş açtı ve çatışma çıktı.Polis telsizinden geçen bilgilere göre, havalimanına çıkan bütün yollar kapatıldı. Havalimanı da sivil araç giriş ve çıkışına kapatılırken, itfaiye ve ambulansların geçişine izin veriliyor. İçeride halen yolcular var. Polis ekipleri havalimanı çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Başbakan Binali Yıldırım, Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde meydana gelen patlama hakkında, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve İstanbul Valisi Vasip Şahin'i telefonla arayarak bilgi aldı. Yıldırım, konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı bünyesinde kriz masası oluşturulması talimatını verdi.BOZDAĞ: İLK BELİRLEMELERE GÖRE 10 ŞEHİDİMİZ, 20 YARALIAdalet Bakanı Bozdağ yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre 10 vatandaşımızı kaybettiğimizi duyurdu.Bozdağ şunları söyledi:Bana verilen bilgiye göre, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar girişte bir terörist önce kaleşle etrafı tarayıp sonra kendisini patlatmıştır. İlk belirlemelere göre, yaklaşık 10 civarında şehidimiz var, 20 civarında da yaralı olduğu söylenmektedir.  -devam edecek-
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar VIP gidiş teminalinde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından silah sesleri duyuldu.

 

Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar VIP gidiş teminalinde patlama meydana geldi.

Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar VIP gidiş teminalinde patlama meydana geldi. Dış hatlar terminalinde art arda patlama sesi duyuldu.

İlk bilgilere göre, iki terör örgütü üyesi, Emniyet güçlerinin kendilerinden şüphelenmesinin ardından üstlerinde bulunan 4 el bombasını X-ray cihazlarına doğru attı ve 4 ayrı patlama art arda yaşandı. Sonrasında polisler ateş açtı ve çatışma çıktı.

Polis telsizinden geçen bilgilere göre, havalimanına çıkan bütün yollar kapatıldı. Havalimanı da sivil araç giriş ve çıkışına kapatılırken, itfaiye ve ambulansların geçişine izin veriliyor. İçeride halen yolcular var. Polis ekipleri havalimanı çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

 

Başbakan Binali Yıldırım, Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde meydana gelen patlama hakkında, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve İstanbul Valisi Vasip Şahin'i telefonla arayarak bilgi aldı. Yıldırım, konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı bünyesinde kriz masası oluşturulması talimatını verdi.

BOZDAĞ: İLK BELİRLEMELERE GÖRE 10 ŞEHİDİMİZ, 20 YARALI

Adalet Bakanı Bozdağ yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre 10 vatandaşımızı kaybettiğimizi duyurdu.

Bozdağ şunları söyledi:

Bana verilen bilgiye göre, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar girişte bir terörist önce kaleşle etrafı tarayıp sonra kendisini patlatmıştır. İlk belirlemelere göre, yaklaşık 10 civarında şehidimiz var, 20 civarında da yaralı olduğu söylenmektedir.

 

 -devam edecek-

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.